Soţia lui Marcel Pavel, fostă balerină a Teatrul Bolșoi din Moscova, devastată după ce Rusia a invadat Ucraina: „Inima ei este tristă…”

Marcel Pavel este un artist foarte cunoscut de la noi, mai ales pentru melodia "Frumoasa mea". Puţini ştiu însă că el este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Violeta Șmîșleaeva, o fostă balerina la Teatrul Bolșoi din Moscova.

25 mart. 2022, 11:56
Soţia lui Marcel Pavel, fostă balerină a Teatrul Bolșoi din Moscova, devastată după ce Rusia a invadat Ucraina: „Inima ei este tristă…”

Familia lui Marcel Pavel este afectată de războiul din Ucraina. Soţia artistului, Violeta Şmîşleaeva, are origini în Rusia. În tinereţe, Violeta Șmîșleaeva a fost balerina la Teatrul Bolșoi din Moscova. S-a mutat în România în 1992, după ce l-a cunoscut pe Marcel Pavel. Familia ei, însă, a rămas în Rusia. Anul trecut, mama ei a decedat, iar în Rusia au rămas doar rude îndepărtate.

Cu toate acestea, decizia Rusiei de a invada Ucraina a întristat-o profund pe soţia lui Marcel Pavel.

„Soția mea are rude acolo, dar nu a mai comunicat de vreo trei săptămâni cu ele. Așa câte un mesaj sporadic, dar inima ei este tristă. Ea e mai mult româncă acum, îți dai seama de 32 de ani e cu mine aici și se gândește la țara ei și își dorește să fie pace, ca și noi toți de altfel.”, a declarat Marcel Pavel, pentru WOWbiz.ro. 

Citeşte şi: Război în Ucraina: Aeroportul din Harkov, în flăcări, sirenele sună neîncetat la Kiev

Violeta și Marcel Pavel sunt căsătoriţi de 32 de ani şi au trei copii împreună, doi băieți, pe Sasha și Richard, și o fetiță, pe Ioana Iuvenalia.

Citeşte şi: Olena Zelenska, prima-doamnă a Ucrainei, mesaj emoţionant: „Putem vindeca suferinţa. Aşa că, trebuie să trăim!”

Marcel Pavel, ajutor uriaş pentru refugiaţii din Ucraina

Marcel Pavel e alături de refugiaţi şi se declară şocat de ceea ce se întâmplă dincolo de graniţa Românei. Artistul nu-şi ascunde temerea că acest conflict s-ar putea extinde și pe teritoriul țării noastre. Interpretul şi-a anunţat intenţia de a demara, împreună cu alţi colegi, o amplă acţiune umanitară prin care să-i ajute pe refugiaţi.

Cu toții avem același sentiment de teamă, pentru că totul se petrece foarte aproape de noi. Mai mult, teama e și mai mare pentru că nu știm ce o să se întâmple mâine. Încă nu m-am implicat în nicio acțiune caritabilă, dar am discutat cu mai mulți artiști și facem un plan cum să-i ajutăm pe oamenii careu au fugit de război”, a declarat Marcel Pavel pentru Substanțial.ro.