Soţia lui Marian Godină, cu alpaca în autobuz. Poliţistul riscă o amendă de 500 lei VIDEO

Marian Godină riscă să fie amendat. Polițistul a încălcat regulamentul de folosire a mijloacelor de transport în comun din Brașov și a urcat alpaca pe care o are de câteva luni în autobuz. Acum, Godină s-ar putea alege cu o penalizare între 100 și 500 de lei.

08 apr. 2019, 14:02
Soţia lui Marian Godină, cu alpaca în autobuz. Poliţistul riscă o amendă de 500 lei VIDEO

Marian Godină ar putea fi sancţionat cu până la 500 de lei pentru că și-a urcat animalul de companie, pe alpaca Pablo, într-un autobuz din Brașov. Regulamentul interzice acest lucru, fiind acceptați doar câinii.

La insistențele soției sale Georgiana, Marian Godină a fost nevoit să accepte să crească un animal mai puțin obișnuit – alpaca. „Nici prin cap nu-mi trecea că peste câteva luni voi avea numai paie și fân prin mașină” a scris Godină pe site-ul său. Cei doi i-au pus numele Pablo.

Cum animalele de companie stau deobicei în casă, Marian Godină a decis să nu trateze alapaca diferit. Încercarea a eșuat.

Polițistul și soția sa au construit un grajd pentru alpaca şi au adus fân. Godină a primit comentarii amuzante la postarea de pe Facebook, inclusiv cum l-ar putea însoţi animalul la patrulare.