Soţia lui Michael Schumacher a făcut anunţul: „Acesta este soţul meu, Michael Schumacher”

Corinna Schumacher (50 de ani), soția fostului campion de Formula 1 Michael Schumacher, a oferit un prim interviu după momentul din 2013, când un accident la ski i-a schimbat radical viața acestuia.

09 nov. 2019, 16:04
Soţia lui Michael Schumacher a făcut anunţul: „Acesta este soţul meu, Michael Schumacher”

Familia fostului campion de Formula 1 a preferat să păstreze tăcerea după accidentul lui „Schumi”, iar informațiile despre starea lui au fost foarte rare și ambigue. Corinna a vorbit acum, dar n-a dat detalii despre starea lui Michael Schumacher, ci a povestit cum acesta a sprijinit-o să-și urmeze visul de a călări, a notat Daily Mail. În 2005, când împlineau zece ani de la nuntă, Michael Schumacher i-a cumpărat soției sale o fermă, Givrins, în Elveția, o fermă pe care o are încă și unde fiica lor Gina, acum în vârstă de 22 de ani, a deprins și ea tainele hipismului și a câștigat primele medalii. „N-am uitat cui trebuie să-i mulțumesc pentru asta. Acesta este soțul meu, Michael Schumacher”, a spus Corinna Schumacher, în primul ei interviu, pentru „She Magazine”. Este pentru prima dată când Corinna a oferit un interviu după momentul din 2013.

Mick Schumacher a continuat să activeze ca pilot, iar Gina Schumacher a rămas și ea în atenția publică, fiindcă a continuat să apară în concursuri hipice. Dar Corinna n-a ieșit niciodată public. Până acum. Lecția lui Michael pentru fiica sa, Gina Gina Schumacher a vorbit și ea pentru „She Magazine”, povestind o lecție pe care a învățat-o de la tatăl său. După ce conduci o mașină, o parchezi în garaj și gata. Dar un cal are nevoie de îngrijire permanentă, inclusiv în zilele de duminică”, a precizat Gina că i-a spus tatăl ei. Corinna și-a amintit că Michael a prezis că Gina va deveni o și mai bună hipistă decât mama ei. „Când soțul meu mi-a spus într-o zi că Gina va deveni mai bună ca mine, n-am fost încântată”, a spus Corinna.