Soţia lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea artistului

La două săptămâni după ce a fost internat la spitalul Floreasca din București, soția lui Mihai Constinescu încearcă din răsputeri să-și salveze soțul și cere ca artistul să fie transferat la un spital din străinătate.

30 mai 2019, 13:16

Simona Secrier nu s-a dezlipit de lângă Mihai Constantinescu și susține că starea de sănătate a soțului ei este în continuare gravă și a solicitat transferul, însă niciun medic nu-și asumă acest lucru, considerând că ar fi mult prea periculos, scrie libertatea.ro.

Mihai Constinescu se află de două săptămâni în spital

Ea a mărturisit că a vorbit și cureprezentanții unor clinici din Europa, dar și aceștia au refuzat-o din cauza stării de sănătate a cântărețului.

Citeşte şi Soţia lui Mihai Constantinescu a făcut anunţul. „Acum toţi suntem concentraţi pe rugăciune”

„Mă simt foarte rău, ma simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune”, a declarat șifosta soție a lui, Mihaela.

Artistul suferă de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

Mihai Constantinescu a fost dus de urgență la spital, pe 13 mai, după ce a suferit un stop -cardiorespirator. El a fost resuscitat timp de 10 minute, iar în prezent este internat pe secția de Terapie Intensivă de la spitalul Floreasca din București. Medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

Simona Secrier, soţia lui Mihai Constantinescu, nu-și pierde însă speranță și speră că soțul ei își va reveni încet, încet, cum a făcut de atâtea ori.