Soţia lui Mitoşeru, mesaj sfâşietor la 40 de zile de la moartea tatălui ei

La 40 de zile de la moartea tatălui ei, Noemi a făcut câteva declarații de-a dreptul sfâșietoare. În loc să o ducă la altar, Dumnezeu a vrut să îl ia pe tăticul ei de lângă ea.

12 oct. 2017, 07:47

Soția lui Mitoșeru nu poate trece peste tragedia care s-a abătut în viața ei, scrie wowbiz.ro. Astfel, Noemi și Mihai Mitoșeru au fost nevoiți să amâne nunta din cauza înmormântării.

Citeşte şi Mihai Mitoşeru a facut anunţul pe Facebook: „Nu putem să ne revenim”

„Nici acum nu îmi vine să cred că, în loc să mă ducă la altar, tata a murit!

Este cutremurător pentru mine! Îmi spun mereu că trebuie să merg înainte, că așa este viața, cu bune și cu rele, dar încă îi simt absența părintelui meu în fiecare zi! Sâmbătă, când i-am făcut pomana de 40 de zile și am organizat totul, parcă retrăiam coșmarul de la înmormântare!

Îmi era atâta de greu să fac parastasul! A fost exact ca în momentul în care tata a murit și eu am ridicat de la primărie certificatul de deces! Am realizat atunci că el a plecat de lângă mine pentru totdeauna! Sincer, este cumplit.

Eu am fost cea care a facut întreaga pomană! Părinții mei s-au despărțit în urmă cu 20 de ani și vă dați seama, ca, practic, trebuia sa ma implic direct in organizare. Este adevarat ca, atunci cand tata a incetat din viata, mama a fost langa mine si m-a ajutat cu tot ce a putut!

Acum, tot ea mi-a fost alături! Totuși, a fost greu, mai ales in momentele in care am fost la biserica! Era asa de straniu cand tineam coliva in mana! Nu concepeam ca tati a murit, nu eram pregatita pentru acest lucru!

Citeşte şi Soţia lui Mihai Mitoşeru, în lacrimi în ziua înmormântării tatălui ei: Trebuia să mă conducă la altar

E dureros, dar am reusit sa duc totul pana la capat! I-am facut o slujba la biserica, una la mormant, am impartit pachete si am organizat o masa pentru rude! In plus, asa cum cere obiceiul de 40 de zile, cand se spune ca sufletul pleaca pentru totdeauna, am dat de pomana unui coleg de al tatalui meu un costum si pantofi, mai exact, uniforma lui de insotitor de bord, de care era foarte mandru! A fost extrem de greu cand am facut acest lucru, sincer, parca s-a rupt ceva din mine”.