Soţia lui Nelu Ploieşteanu a ajuns la spital, în timp ce artistul este intubat, la ATI

Elena, soţia lui Nelu Ploieşteanu, a ajuns de urgenţă la spital, în timp ce artistul este intubat, la ATI. Din cauza şocului cauzat de starea gravă în care se află cântăreţul de muzică lăutărească, femeia a leşinat şi a fost nevoie de intervenţia medicilor.

23 mart. 2021, 16:41
Soţia lui Nelu Ploieşteanu a ajuns la spital, în timp ce artistul este intubat, la ATI
Soţia lui Nelu Ploieşteanu a ajuns la spital

Soţia lui Nelu Ploieşteanu a ajuns la spital. Artistul trece prin momente complicate, în urma infectării cu coronavirus. Starea de sănătate s-a agravat, iar acum se află la Terapie Intensivă.

Din cauza problemelor pe care le are soţul ei, Elena Ploieşteanu s-a simţit rău şi a leşinat, lovindu-se la cap. Din fericire, nu a fost foarte grav şi şi-a revenit rapid.

Citeşte şi: Nelu Ploieşteanu, în stare gravă la spital: „Este intubat, bolnav de Covid. Are plămânii afectaţi în proporţie de 70%”

Soţia lui Nelu Ploieşteanu a ajuns la spital

Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni numai asta nu-i mai trebuia pe cap. Dar ce să faci când e să vină toate cele rele peste tine? Înduri şi te rogi să ieşi la liman! Nea Nelu s-a dus târziu la spital. A tras de el cât a putut, că aşa e în meseria asta a noastră, a lăutarilor.

Tragem de noi, să mai cântăm o seară şi încă una, până când nu mai putem. Mai ales în vremurile astea, când nu mai găseşti aproape nimic, e foarte, foarte greu. Aşa că a ajuns la spital, într-o condiţie foarte grea.

Medicii de acolo ne-au spus doar atât: e nevoie de o minune dumnezeiască, de o mare minune, ca să vă garantăm că va scăpa. Noi facem tot ce este omeneşte posibil, dar organismul lui e cel ce dă bătălia, nu noi!”, a declarat Mitriţă, vărul artistului, potrivit impact.ro.

Noi detalii despre starea lui Nelu Ploieşteanu

Artistul

este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, pe secția de Terapie Intensivă, fiind intubat, iar plămânii lui sunt afectați în proporție de 70%.

Jurnalistul Florin Condurățeanu a oferit noi informații despre starea de sănătate a artistului, după ce a luat legătura cu medicii care se ocupă de acesta.

Din lipsă de locuri, Nelu Ploieșteanu e la ATI Toxicologie. Din păcate nu au apărut deloc îmbunătățiri în starea de respirație și de saturație cu oxigen grav deteriorate. Prin bolile vechi, fibroză pulmonară, întărirea țesutului dintr-un fost impact, a venit cu starea aparatului pulmonar rea.

Peste asta s-a suprapus covidul, întârziat ca acțiune prin plecarea lui de la spital. Situația este fără îmbunătățiri, gravă, dar se luptă ca să fie ținut în stare de ”plutire””, a declarat jurnalistul Florin Condurățeanu pentru Antena Stars.