Soţia lui Nuţu Cămătaru a cerut divorţ: Averea sa va fi împărţită de judecători

Nuţu Cămătaru, la un pas de libertate. Asta nu înseamnă că va părăsi închisoarea. De fapt, temutul interlop divorţează de soţia sa. Aceasta a decis să pună capăt mariajului, pentru că a fost dezamăgită de soţul ei. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 vor împărţi şi averea soţilor Balint.

19 nov. 2013, 07:28
Soţia lui Nuţu Cămătaru a cerut divorţ: Averea sa va fi împărţită de judecători

Despre averea familiei vorbea, în urmă cu mai bine de un an, chiar mama cămătarilor, Mimi, potrivit România TV.

„Avea o grămadă de bani… îi mergea. Vindea moşii, vindea Constanţa, vindea Snagovul şi pleca. (…) Niciodată nu am fost săracă. Fumneavoastră ştiţi că toate astea…au fost pământurile părinţilor mei. Nu întâmplător. Tata mare al meu măsura cocoşeii cu baniţa. Ştiţi că în Centrul Vechi am o clădire? Sunt moştenitoare eu şi sora mea”, a declarat Mimi Cămătăreasa.

În septembrie 2004, când a intrat sub lupa autorităţilor, Nuţu Cămătaru a fost ridicat de Poliţie dintr-o proprietate evaluată la nici mai mult, nici mai puţin de 2 milioane de dolari. Tot atunci, toate firmele, casele şi maşinile clanului Cămătaru au fost inventariate, evaluate şi puse sub sechestru.

Pe lângă proprietăţi şi maşini de lux, Nuţu Cămătaru avea şi o adevărată grădină zoologică: lei, urşi, dar şi cai de rasă. Când comisarii gărzii de mediu au decis să ridice animalele, au fost întâmpinaţi cu scandal de mama lui Nuţu.

De puşcărie nu moare, dar de animalele lui, băiatul meu moare. Leii ăştia a crescut împreună. Sunt de 15 ani. Se lupta cu băiatul meu pe jos. Leii ăştia sunt crescuţi de el în pat. (…) Caii… pleacă cu ei la concursuri, în străinătate”, a declarat Mimi Cămătăreasa.

Nuţu a arătat că herghelia de cai este mândreţea lui şi la eliberarea sa din Penitenciarul Jilava din 2010. Atunci, el a plecat acasă călare pe unul dintre cei trei cai preferaţi ai săi : un armăsar negru ca abanosul, pursânge.