Soţia primarului Robu, surprinsă la cumpărături cu Mercedes-ul de serviciu al primarului şi şoferul pe post de cărător de plase

Florica Robu, soția primarului din Timișoara, foloseşte pentru sesiunile de cumpărături maşina de serviciu a soţului. Limuzina de 70.000 de euro a primarului vine la pachet cu tot cu şofer.

07 dec. 2019, 18:15
Soţia primarului Robu, surprinsă la cumpărături cu Mercedes-ul de serviciu al primarului şi şoferul pe post de cărător de plase

Soţia primarului Robu din Timişoara s-a folosit de privilegiile edilului din Timişoara şi a mers la Iulius Mall cu mașina de serviciu a soțului.

Mercedes-ul de serviciu al lui Nicolae Robu de 70.000 euro, care a fost cumpărat de Retim, societatea de salubritate plătind și toate cheltuielile de întreținere și combustibilul consumat de limuzină, a fost parcat în parcarea supraterană, la etajul unu al mall-ului, notează pressalert.

Însoțită de șoferul Vasile Paraschiv, șef de serviciu la Poliția Locală, doamna Robu s-a plimbat prin magazine de unde a cumpărat câteva cadouri.  La 17,45, Florica Robu și șoferul primarului au plecat din mall, nu înainte ca polițistul local să așeze pe bancheta din spate a limuzinei de lux cadourile și să-i deschidă doamnei ușa.

Citeşte  şi: Nicolae Robu face precizări: Unde sunt, de fapt, interzise manelele şi grătarele 

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, face precizări după ce ordinul prin care a interzis manelele, dedicațiile și grătarele pe domeniul public al orașului a ajuns în media. Edilul spune că oamenii pot asculta manele în spațiile private sau în săli puse la dispoziție de primărie.