Soţia lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache, petrecere după plecarea de la penitenciar. Cu cine a petrecut FOTO

Devenită oficial soţia lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache s-a pus pe chefuit. Tânăra nevastă a fostului primar al Constanţei a sărbătorit marele eveniment aşa cum se cuvine. Paparazzii Spynews.ro au imagini exclusive de la petrecere.

12 iul. 2019, 05:13

Imediat după ce a plecat de la Penitenciarul Rahova, acolo unde şi-a unit destinele de cele ale lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache a mers pe terasa unui restaurant de fiţe din Capitală, scrie spynews.ro. Femeia i-a avut alături pe mama fostului edil al Constanţei, pe fraţii acestuia, pe avocata Lizeta Haralambie, pe sora ei, dar şi pe câţiva prieteni.

Citeşte şi Mama lui Radu Mazăre: A fost o zi tristă. Fiul lui Mazăre: Am crezut că sunt la o nuntă mută

Pentru câteva ore, aceştia au sărbătorit evenimentul cu mâncăruri alese şi cu băuturi fine. Fericită că a devenit nevasta lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache a fost numai zâmbete. Femeia a dorit să-şi împărtăşească bucuria şi cu persoane care nu se aflau lângă ea. Astfel, a pus mâna pe telefon şi a stat la poveşti minute în şir.

După petrecere, Roxana Mihalache a mers acasă la sora ei. Vizibil marcată de cele întâmplate în viaţa sa, aceasta a simţit nevoia să se relaxeze. Astfel, ea a ieşit pe balconul apartamentului în care locuieşte ruda sa şi, fără să stea pe gânduri, şi-a aprins o ţigară şi s-a pus pe vorbit la telefon.