Soția lui Rică Răducanu se află tot în stare gravă la spital. Marele fotbalist a făcut anunţul trist: E nenorocire mare

Rică Răducanu vine cu veşti proaste, după ce a scăpat de noul coronavirus. Soţia sa se află încă în stare gravă la spital din cauza virusului ucigaş.

23 ian. 2021, 21:17
Soția lui Rică Răducanu se află tot în stare gravă la spital. Marele fotbalist a făcut anunţul trist: E nenorocire mare

Soția lui Rică Răducanu se află tot în stare gravă la spital. Fostul mare fotbalist de la FC Rapid a mărturisit că partenera sa este intubată, ca urmare a infectării cu virusul COVID-19.

Soția lui Rică Răducanu se află tot în stare gravă la spital. Anunţul făcut de fostul mare fotbalist

Rică spune că starea lui de sănătate e bună și că nu mai ia niciun tratament de la întoarcerea acasă. Cu toate astea, a decis să stea în izolare timp de o săptămână, perioadă după care se va testa din nou pentru a sta fără griji.

„De la început am fost mai bine ca nevastă-mea. Eu nu am avut prea multe probleme. Ea avut rău, dureri de mușchi, de oase…Ea are și probleme la rinichi, e mai bolnăvioară. Ea nu poate să stea fără…îi mai face pe partea asta cu oxigen. Încă nu e bine. (…) Nu pot s-o aduc acasă. Acolo o îngrijește. E nenorocire mare.

Eu nu sunt chiar periculos, dar nevasta mea e mai rau. Nu stiu de unde a aparut boala, ea a fost mai de mult bolnava, si mi am facut si eu testul si m-au gasit si pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am facut testul vineri. Eram acasa, dar pana la urma amandoi am fost internati.

Sotia e mai rau, a avut frisoane, eu nu am avut probleme, nu tusesc. Ea are nevoie de oxigen. Cine vrea sa fie asa ceva, le transmit sanătate la toti, să trecem cu bine prin perioada urata. Poate trece mai usor beleaua asta, sa ne refacem viata. Abia astept sa facem un spriț. Am niste oameni care muncesc, saracii, zici ca sunt cosmonauti (n.red. echipa medicală)”, a spus Rică Răducanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Veşti de ultimă oră despre Rică Răducanu, internat cu Covid-19. „Băi, tată, e urâtă de tot!”
 


loading...