Soţia lui Sorin Grindeanu, supusă unui linşaj pe Facebook. Ce i-au scris internauţii după ce şi-a închis contul

Decizia Mihaelei Grindeanu de a-şi închide contul de pe Facebook nu a oprit avalanşa de mesaje negative şi injurii la adresa sa şi a premierului. Postările s-au mutat pe pagina nepoatei sale, acolo unde soţia primului ministru a făcut anunţul blocării propriului cont.

07 feb. 2017, 09:35
Soţia lui Sorin Grindeanu, supusă unui linşaj pe Facebook. Ce i-au scris internauţii după ce şi-a închis contul

Mihaela Grindeanu a primit peste 170 de mesaje la postarea sa în care anunţa închiderea contului. „Poate gresesc facand publice aceste randuri, poate voi fi condamnata si blamata de multi care le vor citi! Dar nu mai pot sa tac! Nu vreau sa mai tac! Sotul meu e un om responsabil, un om care a fost apreciat, simpatizat si sustinut de multi oameni!„, scria Mihaela Grindeanu la începutul mesajului, iar gândurile sale aveau să fie confirmate.

Nu te victimiza Grideanco, eu copil de la sat atita spun: lumea vorbeste si satul râde…„, scrie un utilizator, în timp ce altul se păstrează în limitele limbajului decent: „Daca era atat de decent acest indvid (precum il zugraveste Doamna) isi dadea demisia onorabil. Alaturi de un individ precum Liviu Dragnea nu te poti comporta onorabil. #rezist #unitisalvamtoataRomania #joscoruptia„.

Există şi câţiva internauţi foarte revoltaţi, „Un om cinstit si ar fi dat demisia in secunda 2, dar slugile tot slugi raman. O sa ajunga la lada de gunoi a istoriei drept ca cel mai prost ministru din istoria Romaniei…„, „Orice idiot poate fi familist,iar acesta al d-voastra va mai imparte si cu Dragnea;intr-un fel va inseala!” sau „Stimată Doamnă Grindeanu, așa zicea și nevasta Penalului și a căzut direct în cap. Logic, nicio nevastă de politician nu o să zică , vreodată, ceva rău despre un polutician. Cu tot respectul pentru dumneavoastră, dar, când te propune și susține o coaliție de PENALI, CORUPȚI, CONDAMNAȚI, și tu NU ai curajul să-i schimbi din funcții, înseamnă că NU ai DEMNITATE și ONOARE și ți-e frică de PENALI să nu te dea jos. Dar, de faci parte dintro familie de PENALI, ții cu familia NU cu DEMNITATEA și ONOAREA, așa că NU te mai plânge”.

Citeşte şi Soţia lui Sorin Grindeanu rupe tăcerea: „Poate greşesc făcând publice aceste rânduri, dar nu mai pot să tac”

Soţia premierului a primit şi mesaje de susţinere: „Cam câți dintre cei care protesteaza stiu defapt pentru ce sunt acolo? Sa fim seriosi avem atatea dovezi ca majoritatea habar nu au pentru ce se duc acolo! Cred ca pentru cei care nu aveti ce face seara in apartament ar fi mai corect sa faceti plimbarea de seara in parc, cu copii , la un film in familie .. lasati urlatul si daca tot vreti sa o faceti macar fiti siguri pentru ce sunteti acolo si ca aveti argumente pentru ceea ce faceti! Nu mai SUFERITI de sindromul de TURMA !!! Cand va face omul bine nu iesiti sa aplaudati pe la ferestre, in schimb daca va zice vecina ca merge la „urlat si hai sa injuram nu conteaza pe cine” sunteti gramada!!! NU GUVERNUL E VINOVAT, educatia si cunostintele limitate sunt singurii factori daunatori!!! Daca erau in Romania atatia analisti politici cat „vuvuzele umane” eram departe ! Pana atunci ocupati-va de copiii vostri,de educatia lor, daca tot vreti UN VIITOR MAI BUNNN !!!„.

Citeşte şi Băsescu, mesaj pentru soţia lui Grindeanu: „Fiţi bărbată şi nu lăcrimaţi pentru câteva fluierături”

Un utilizator critic merge mai departe şi explică vehement calendarul protestelor, pas cu pas:

„În cele 7 zile de proteste, seară de seară, am „exorcizat” Partidul Social Democrat, în fiecare seară de câte UN PĂCAT CAPITAL…
LUNI seara am exorcizat PSD-ul de păcatul LĂCOMIEI căci a vrut să se lăcomească la AVUTUL ȚĂRII şi AL ROMÂNILOR! I-am plesnit rău peste mâini, că au degetele negre-vinete şi acum!
MARȚI am exorcizat PSD-ul de păcatul MÂNIEI căci erau furioşi că am îndrăznit să le înfruntăm puterea!!!
MIERCURI am exorcizat PSD-ul de păcatul INVIDIEI căci au fost invidioşi pe noi pentru DEMNITATEA şi ÎNDÂRJIREA de care dăm dovadă pentru apărarea unor principii!
JOI am exorcizat PSD-ul de păcatul IUBIRII DE ARGINȚI deoarece le-am demonstrat că NU putem fi cumpărați cu promisiuni deşarte şi umilitoare de tipul „mai dă-le Nicule 100 de lei”!
VINERI am exorcizat din PSD păcatul DESFRÂNĂRII la care se dedă de 27 de ani cu toate CURVELE din politica românească, cu toți TRĂDĂTORII de Neam şi Țară!
SÂMBĂTĂ am exorcizat PSD-ul de păcatul LENEI căci EI au ajuns acolo, în fruntea Țării să muncească pentru Români, nu să se salveze pe ei şi pe apropiații lor de toate hoțiile comise!
DUMINICĂ am exorcizat din PSD cel mai mare păcat, prin cel mai mare miting din istoria României, prin mitingul „luminii” care a învins întunericul din „noaptea ca hoții”, arătându-le cu puterea şi mulțimea noastră că MÂNDRIA lor e deşartă…fum!
Luni am luat-o de la început cu „exorcizarea” căci în PSD sunt legiuni de draci…iar lupta e grea!
Mai ales când şefi sunt Gudureanu, Ciordache sau Şeful Suprem DRACNEA!„.

Există însă şi persoane care empatizează cu soţia premierului, Emilia Costea spunând: „Emoționant! Întrucât şi eu sunt soţie şi mamă am simţit nevoia să răspund acestui mesaj. Este strigătul disperat al unei soții şi mame care îşi iubește cu toată ființa familia. Nu putem rămâne surzi la aceste cuvinte. Vreau calm și liniște în Patria mea dragă. Într-o lume civilizată totul se poate rezolva pe calea dialogului. Ura și încrâncenarea duce la dezbinarea fraților noștri. Nu am culoare politică, dar nu pot rămâne nepăsătoare la sângele vărsat în decembrie 1989. Dați dovadă de înțelepciune, frați români, și așezați-vă la masa tratativelor. Totul se poate rezolva fără lacrimi și atât de multă durere„.