Soţia lui Ştefan Bănica Jr, apariţie şoc pe străzile din Bucureşti. Lavinia Pârva a slăbit enorm FOTO

Lavinia Pîrva a slăbit și le-a arătat tuturor cât de bine arată acum. După ce și-a schimbat alimentația, vedeta s-a apucat intens de sport şi o viaţă sănătoasă!

05 sept. 2018, 09:03

Lavinia Pîrva s-a apucat și de sport, deși abdomenul ei este plat/plat/plat, iar după părerea fanilor, vedeta „nu ar avea nevoie să mai slăbească”, scrie spynews.ro.

Lavinia Pîrva a fost surprinsa de paparazzi îmbrăcată cu o rochiţă scurtă neagră foarte mulată pe corp. Artista purta nişte sandale de vară, ochelari de soare.

Citeşte şi Lavinia Pârva a făcut anunţul despre Ştefan Bănică. Fanii abia aşteptau să afle asta!

Lavinia arată mai sexy ca niciodată şi nu mai are nevoie de haine lungi şi groase pentru a-şi masca imperfecţiunile. Din imaginile surprinse de paparazzi se vede că artista a slăbit enorm, revenind la silueta pe care o afişa în urmă cu ceva timp.

„Nu tin dieta. De obicei, nu mananc dupa ora 18:00. Nu am fost niciodata mai grasa. Am oscilat 1 kg plus, minus. Insa intotdeauna am avut grija si nu mananc seara dupa ora 18:00. Fac si sport, dar nu am d-astea: sa tin diete. Am invatat sa am un stil de viata sanatos. Imi fac smoothie, beau apa alcalina. Imi place iarna sa schiez, imi place sa merg la echitatie. Facem lucruri impreuna, ca doar suntem impreuna. Gatesc atunci cand am timp si o fac cu mare drag”, a declarat Lavinia Pirva.