Soția lui Ștefan Bănică Jr. face show pe Instagram. Iată în ce ipostaze incendiare s-a afișat Lavinia Pîrva

Lavia Pîrva emana senzualitate prin fiecare fibră a ființei sale și nu ezită să-și expună trupul pe internet, indiferent de criticile primite. Iată în ce ipostaze incendiare s-a afișat soția lui Ștefan Bănică Jr.

11 iun. 2023, 15:02
Soția lui Ștefan Bănică Jr. face show pe Instagram. Iată în ce ipostaze incendiare s-a afișat Lavinia Pîrva
Soția lui Ștefan Bănică Jr. face show pe Instagram. Iată în ce ipostaze incendiare s-a afișat Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva a surprins din nou pe internet printr-o apariție impresionantă. Soția superbă a lui Ștefan Bănică Jr. a stârnit imaginația bărbaților cu o fotografie de la plajă. Îmbrăcând un costum de baie ce evidenția formele ei, artista a strălucit în toată splendoarea ei.

Citește și: Lavinia Pîrva, replică răutăcioasă pentru Adela Popescu, în direct: „Ca să faci trei copii trebuie să ai curaj sau îți lipsește ceva”. Reacția neașteptată a prezentatoarei tv

Lavinia Pîrva impresionează cu un corp admirabil, chiar dacă a trecut de vârsta de 38 de ani. De aceea, vedeta nu ezită să se fotografieze în cele mai senzuale ipostaze și să posteze pe internet. Mai mult decât atât, soția lui Ștefan Bănică Jr. a făcut din acest obicei o rutină, publicând fotografii menite să aprindă imaginația oricărui bărbat.

Indiferent de critici, Lavinia Pîrva nu s-a lăsat afectată. Recent, vedeta a realizat o fotografie într-un peisaj idilic de pe plajă. Pentru această ocazie, ea a ales să poarte un body de culoarea pielii, ce îi evidenția forma corpului, având decupaje sugestive în zona decolteului.

Lavinia Pîrva asaltată de comentarii

Lavinia Pîrva a avut grijă să-și pună în valoare formele, iar alegerea sa curajoasă în materie de vestimentație le-a accentuat în mod vizibil. În secțiunea de comentarii, a fost inundată cu complimente, recunoașterea venind din partea admiratorilor săi.

„Frumoasă foc ești, Lavinia!”, „Ești superbă! Te pup”, „Superbă și sexy”, „Nota 1000”, sunt numai o parte din mesajele pe care frumoasă brunetă le-a primit pe Instagram. 

Soția lui Ștefan Bănică Jr. face show pe Instagram. Iată în ce ipostaze incendiare s-a afișat Lavinia Pîrva

De altfel, aceasta a apărut în fotografii fără lenjerie intimă. Curiozitatea a fost stârnită în rândul internauților cu privire la reacția vedetei de la Antena 1 atunci când o vede dezbrăcată în pictorialele și ședințele foto pe care le realizează.

„Ce zice Ștefan când te vede așa goală?”, „Fără chiloței?” sau „Pentru genul acesta de postări te am în lista mea”, sunt câteva dintre reacțiile primite de artistă pe pagina personală de Instagram.

Dieta cu care Lavinia Pîrva a slăbit 30 de kilograme. În vârstă de 37 de ani, artista are un corp de invidiat şi spune că nu depune mare efort pentru a arăta astfel, dar a dezvăluit regimul cu care a slăbit. Soţia lui Ştefan Bănică Jr. a mărturisit că a reuşit să slăbească printr-o dietă alimentară strictă combinată cu sport.

„Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic şocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenţie de apă.  După ce am născut, kilogramele s-au dus aşa, uşor-uşor, fără să fac eforturi prea mari„, a declarat cântăreaţa, potrivit Csid.ro.

Citește și: Lavinia Pîrva vrea să se reprofileze. Ce vrea să facă artista: „Aştept propuneri”