Soţia lui Will Smith suferă de o boală rară: Medicii nu ştiu ce se întâmplă cu mine

Soţia lui Will Smith, actriţa Jada Pinkett, a dezvăluit pe contul său de Facebook că suferă de o boală rară în urma căreia şi-a pierdut aproape tot părul, relatează ziarul spaniol ABC.

24 mai 2018, 07:47
Soţia lui Will Smith suferă de o boală rară: Medicii nu ştiu ce se întâmplă cu mine

„Multă lume m-a întrebat de ce port în ultima vreme turban. Este ceva despre care voiam demult să vorbesc, dar este un subiect dificil pe care trebuia până la urmă să-l abordez”, mărturiseşte Jada Pinkett fanilor săi despre boala rară care îi provoacă alopecie.

Soţia lui Will Smith a dezvăluit pe Facebook, că recurge la turbane pentru a-şi disimula chelia galopantă.

„M-am confruntat cu probleme de cădere a părului. A fost groaznic când a început. Într-o zi, la duş, m-am trezit că aveam în mână şuviţe întregi de păr. A fost unul dintre acele momente ale vieţii mele în care m-am cutremurat de panică”, a povestit ea vizibil afectată.

„Medicii nu ştiu ce se întâmplă cu mine”, a continuat ea.

„Chiar şi cu teama pe care o simt în continuare am învăţat să privesc această boală din punct de vedere spiritual şi să mă inspir din exemplul de tărie şi voinţă al oamenilor care se confruntă cu lucruri cu adevărat cutremurătoare, precum cei care suferă de cancer sau au un copil bolnav. Îi văd cât de curajoşi sunt, iar exemplul lor îmi dă tăria să merg mai departe”, încheie Jada Pinkett.