Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, s-a apucat de tenis VIDEO

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, s-a apucat de tenis, conform lui Marius Vecerdea, cel care deţine Baza Pamira din Sibiu. De altfel, Carmen Iohannis a participat şi la meciul de simplu, desfăşurat vineri, la Sala Transilvania, dintre Marius Copil și Dudi Sela, fiind primul meci oficial pe care îl vede live.

07 mart. 2015, 11:51
Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, s-a apucat de tenis VIDEO

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a început să joace tenis la Baza Pamira, scrie oradesibiu.ro. Șoția președintelui se pregăteşte cu Marius Vecerdea, care este şi antrenorul şefului statului, Klaus Iohannis. „Mă bucur că a ales să practice tenisul şi mă bucur că îi place. Şi sper să continue. A început să-l practice de la Crăciun”, a mărturisit Marius Vecerdea, antrenorul cuplului prezidenţial.

Citeşte şi Klaus Iohannis, asaltat de cereri de graţiere

El a mai spus că se bucură mult pentru faptul că Prima Doamnă a participat, în premieră, la un meci de tenis oficial şi că „i-a plăcut foarte mult”.

Soția președintelui Klaus Iohannis a asistat vineri după amiază la primul meci disputat de România la Sibiu, în Cupa Davis cu Israel. Carmen Iohannis a luat loc în una din lojele de pe marginea terenului și a declarat la final că este fericită pentru victorie.

Citeşte şi Carmen Iohannis, în tribună la meciul de CUPA DAVIS România – Israel. Klaus Iohannis, pe Facebook

Prima doamnă a trăit intens desfășurarea partidei și a stat mai tot timpul cu telefonul în mână accesând Facebook-ul și probabil trimițând mesaje soțului său. Imediat după prima partidă Carmen a plecat de la Sala Transilvania și a mărturisit că i-a transmis cu bucurie președintelui că România a învins în prima partidă. „Este un rezultat foarte bun. Mă bucur că am câștigat. I-am transmis și soțului meu bineînțeles rezultatul”, a spus Carmen la plecarea de la sală.