Soţia şi copiii lui Omar Hayssam, daţi afară din vila teroristului

Soţia şi copiii lui Omar Hayssam sunt pe cale să fie daţi afară din casă. Potrivit ziarului Libertatea, la scurt timp după ce teroristul a fost condamnat la 23 de ani de închisoare, părinţii lui s-au mutat lângă Capitală. Atunci, spun apropiaţii, au cerut ca nora lor şi cei şase nepoţi să părăsească vila în care locuiau.

01 mai 2015, 16:52
Soţia şi copiii lui Omar Hayssam, daţi afară din vila teroristului

După ce Omar Hayssam a fost dat în urmărire internaţională, soţia lui, Adela a încercat să divorţeze. Femeia a cerut custodia celor şase copii şi a decis să plece cu ei în Siria. Ea a fost însă nevoită să se întoarcă în ţară din cauza neînţelegerilor pe care le avea cu familia soţului. Atât ea, cât şi copiii au rămas să locuiască lângă Capitală, în vila din Snagov.

Citeşte şi: MOTIVARE. Complicii lui Omar Hayssam au sprijinit un suspect de terorism să părăsească teritoriul României

La scurt timp, părinţii lui Omar Hayssam au urmat-o pe femeie în ţară. Potrivit Libertatea, aceştia i-au cerut Adelei să părăsească locuinţa.

În momentul în care au venit părinţii lui Hayssam, soţia a fost forţată să se mute. Acum locuiesc aici doar cei doi bătrâni. Casa e prea mare pentru nevoile lor. Cel care are grijă să nu le lipsească nimic este un om de afaceri, prieten de-al lui Hayssam.

Părinţii nu ies din casă decât atunci când trebuie duşi cu maşina în Bucureşti, la biroul acestui afacerist. În rest, de exemplu, îşi gătesc singuri, de frică să nu fie otrăviţi”, a declarat unul dintre angajaţii lui Hayssam.

Citeşte şi: Omar Hayssam, audiat la DNA în dosarul medicului Mohamad Yassin

Cu toate acestea, vila nu va mai rămâne mult timp în posesia familiei. Datoriile acumulate la Fisc de către Omar Hayssam au făcut ca autorităţile să ceară evaluarea bunurilor pentru recuperarea prejudiciului. Magistraţii Judecătoriei sectorului 2 urmează să decidă ce se va alege de vila teroristului.