Soţia sirianului ucis şi aruncat în portbagajul unei maşini şi-a înscenat scrisori de ameninţare

Publicat: Duminică, 10 Ianuarie 2016 10:30 // Actualizat: Duminică, 10 Ianuarie 2016 10:30 // Sursa: romaniatv.net

Dezvăluiri despre criminala sirianului ucis şi aruncat în portbagajul maşinii sale. Soţia ucigaşă a fost interceptată atunci când îi cerea surorii sale să îi trimită mesaje de ameninţare în închisoare, în arabă, dar să le semneze în aşa fel încât să pară că sunt din partea mafiei arabe, potrivit România TV. Femeia încerca astfel să scape de procesul în care este judecată pentru uciderea soţului ei. Scrisoarea, însă, a fost interceptată de autorităţi şi a ajuns la judecători.

Foto: Romania TV

"Inculpata îi cerea surorii sale să compună un text de ameninţare, din partea mafiei arabe contra ei, să îşi cumpere mănuşi chirurgicale şi apoi să trimită plicul înapoi către ea, dar să o facă din afara Bucureştiului. Voia să arate instanţei că este supusă unei torturi psihice din partea mafiei arabe. Sora nu a fost de acord‎", a declarat un avocat.

Mai mult, a precizat acesta, soţia sirianului ucis va fi supusă unei expertize psihiatrice. "La termenul trecut, s-a încuviinţat expertiza psihiatrică şi aflăm până la următorul termen ce au dispus psihiatrii", a explicat avocatul.

Andreea Pătraşcu, soţia lui Haj Saleh, şi a amantului acesteia, Alfons Gabriel Arhire, acuzaţi că la sfârşitul anului 2014 l-au ucis pe sirian, acesta fiind găsit după aproape patru luni, în portbagajul unei maşini, au fost arestaţi preventiv. Cei doi şi-au recunoscut fapta şi au declarat în faţa anchetatorilor că iniţial l-au adormit pe sirian cu medicamente, după care l-au "ucis" prin acte de violenţă.

Andreea Pătraşcu şi-ar fi otrăvit soţul, după ce i-ar fi pus în mâncare o folie de Diazepam. Supradoza de Diazepam poate duce la deces prin paralizie respiratorie sau colaps cu insuficienţă renală acută.

Soţia sirianului Haj Saleh era consilier la Inspecţia Muncii. Inspectorul general de stat de la Inspecţia Muncii, Dantes Nicolae Bratu, a declarat că Andreea Maria Pătraşcu lucra la Departamentul Relaţii Internaţionale, iar ca angajat nu a creat niciodată probleme.

Arhire, fost director al unei firme de consultanţă, specializat în securitate şi sănătate în muncă, este absolvent al Facultăţii de Drept şi al Seminarului Teologic Liceal Bucureşti.

Cadavrul sirianului Haj Saleh Moustafa a fost găsit în 8 aprilie, într-o geantă aflată în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, înscrisă pe numele societăţii Perla Majestic, care era parcată pe Şoseaua Pantelimon, vizavi de Secţia 9 de Poliţie.

Bărbatul fusese dat dispărut, de amanta lui, în ianuarie, deşi nu se mai ştia nimic despre el din 14 decembrie 2014.

Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 52 de ani, locuia în Bucureşti, într-un bloc situat într-un complex rezidenţial, însă avea reşedinţa în localitatea constănţeană Năvodari, el deţinând două societăţi comerciale.

Potrivit reprezentanţilor societăţii Perla Majestic, Haj Saleh Moustafa este un fost colaborator al uneia dintre firmele grupului. Haj Saleh, absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, stătea în România de aproximativ 20 de ani, era căsătorit şi avea un copil de nouă ani.

Poliţiştii au deschis portbagajul în care a fost găsit cadavrul său după ce au fost anunţaţi de nişte muncitori care lucrau în zonă şi care trebuiau să mute maşina că au simţit un miros puternic. Trupul sirianului era într-o stare avansată de putrefacţie, dar nu fusese tranşat, ci aşezat în aşa fel încât să încapă în geantă, acesta fiind îmbrăcat cu costum, potrivit unor surse apropiate anchetei.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 ian 12:32
...îi cerea surorii sale să îi trimită mesaje de ameninţare în închisoare, Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
10 ian 10:53
... Dezvăluiri despre criminala sirianului ucis şi aruncat în portbagajul maşinii sale....
1
EUR
4.8422
RON
25 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H