Soţia unui cunoscut FOTBALIST ROMÂN, sexy pe Facebook: Doamne, cât de frumoasă e. Eşti minunată FOTO

Soţia unuia dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti români este foarte activă pe reţelele sociale. Astfel, în timp ce Adrian Mutu este ocupat cu fotbalul, Consuelo postează fotografii şi interacţionează cu fanii de pe Facebook.  

03 iun. 2013, 16:51

La mai puţin de 24 de ore de la postarea unei fotografii sexy, Consuelo Mutu a primit peste 700 de like-uri, alături de numeroase comentarii în care era lăudată pentru frumuseţea sa.

Citeşte şi Mutu şi Consuelo, invitaţi la evenimentul monden al anului. Vezi cine se însoară

Mai mult, una dintre fanele frumoasei femei a spus „Crede-mă, când am văzut poza n-am putut decât să exclam: Doamne, cât de frumoasa e! Eşti minunată!„. Mai mult, Consuelo a răspuns la comentariile pozitive, mulţumindu-le celor care au apreciat fotografia în care tânăra îşi arăta corpul sexy în timp ce se afla pe plajă, într-un costum de baie.

Citeşte şi Gest IMPRESIONANT. Mutu vrea să înfieze bebeluşul chinez găsit în ţeava toaletei

Alături de imaginea, vedeta a postat şi un mesaj, „Special moments with the people I love! Enjoying… LIVE every moment, LAUGH every day, LOVE beyond words…„, care s-ar traduce prin „Momente speciale alături de oamenii pe care îi iubesc. Mă bucur de…trăieşte fiecare moment, râzi în fiecare zi, iubeşte dincolo de cuvinte…„.