Soţia unui poliţist mort în spitalul din Reghin acuză medicii de malpraxis

Soţia unui poliţist care a murit în spitalul din Reghin acuză medicii că l-au tratat necorespunzător. Femeia susţine că starea de sănătate a soţului său s-a agravat după ce o asistentă i-a făcut o injecţie.

23 oct. 2013, 06:52
Soţia unui poliţist mort în spitalul din Reghin acuză medicii de malpraxis

Poliţistul a fost internat în urmă cu câteva zile la spitalul Eugen Nicoară din Reghin, cu pneumonie, după ce a urmat un tratament prescris de medicii de la Târgu Mureş. Soţia sa spune că starea generală a bărbatului s-a agravat în urma unei injecţii.

Mi-a spus că i s-a făcut injecţia care i se făcea de obicei, a zis că i-a făcut-o foarte repede asistenta. În patru secunde, pac. A simţit că se înfierbântă„, a spus Angela Pop, soţia poliţistului.

După mai multe complicaţii medicii l-au transferat la terapie intensivă. Bărbatul a murit în seara de 19 octombrie, însă soţia a aflat de deces abia a doua zi dimineaţa când a venit la spital ca să îl transfere din nou la Târgu Mureş, potrivit România TV.

Sâmbătă mi-am pierdut liniştea şi am venit cu gândul să îl iau să îl mut în Târgu Mureş. Era mort şi acoperit cu cearceaful şi pe mine nu m-a anunţat nimeni„, a mărturisit femeia.

Directorul spitalului spune că poliţistul a fost internat cu diagnosticul de astm bronşic şi pneumonie bilaterală pentru care i s-a administrat un tratament specific.

VEZI ŞI O tânără mamă a murit în spital, la Buzău. Familia îi acuză pe medici de malpraxis

„În data de 19 octombrie după-amiază starea bolnavului s-a înrăutăţit, a făcut stop cardio-respirator, a fost resucitat timp de o oră, nu a răspuns la manevrele de resuscitare şi a fost declarat decesul”, a explicat Iuliu Moldovan, directorul spitalului din Reghin.

Potrivit necropsiei, pacientul avea bronho-pneumonie. Soţia poliţistului spune că va da în judecată spitalul.