Soţie BIPEDĂ, soţ PATRUPED: O tânără s-a căsătorit cu un …CÂINE. Ce motiv a avut FOTO VIDEO

O fată de 18 ani care părea să fie urmărită de ghinion a fost sfătuită de bătrânii satului în care trăia să se căsătorească cu un câine, pentru a scăpa astfel de un crunt blestem ce căzuse asupra ei.

03 sept. 2014, 20:03

Povestea fetei pare a fi din romanele de ficţiune, dar s-a petrecut în realitate, într-un sat din India. După ce a primit poveţele înţelepţilor satului, fata s-a hotărât să facă precum fusese sfătuită.

Un guru local le spuse lui Mangli Munda, fata de 18 ani şi părinţilor ei că fusese blestemată şi că, dacă se va căsători cu un bărbat, viitoarea ei familie, precum şi celelalte rude ale ei vor fi distruse. Guru le-a mai spus că singura soluţie este ca fata să se căsătorească mai întâi cu un câine, pentru că numai aşa ar putea scăpa de blestem, acesta urmând să treacă, prin căsătorie, asupra câinelui.

Zis şi făcut. L-a găsit pe Sheru, un câine vagabond, care urma să îi fie soţ. La ceremonia nupţială, la care au luat parte 70 de persoane, viitorul ei „soţ” a fost adus la nuntă într-o maşină cu şofer personal şi a fost întâmpinat de către nuntaşi aşa cum se cuvine unui viitor ginere.

Mangli nu a fost prea bucuroasă de „partidă”. „Mă căsătoresc cu un câine pentru că înţelepţii satului cred că mă aflu sub un greu blestem şi că dacă mă mărit cu câinele, acesta va trece asupra lui. După această căsătorie, voi avea cu bărbatul cu care mă voi mărita o viaţă lungă şi fericită”, a spus fata.

Potrivit obiceiurilor satului, căsătoria lui Mangli cu câinele nu îi va afecta viaţa pe viitor, pentru că ea se va putea căsători cu bărbatul pe care şi-l va dori fără să fie nevoită să dea divorţ de câine.

Cazul lui Mangli nu este singular nici în satul din care provine fata, şi nici din India. Astfel de căsătorii ale fetelor care par a fi blestemate sunt destul de frecvente. „Este un obicei în care toată lumea crede”, au explicat sătenii.

Mai mult decât atât, obiceiul a depăşit graniţele Indiei şi a ajuns şi în familiile cu educaţie şi înstărite, dar excentrice, fiind cunoscute cazurile unor femei care s-au căstorit cu câini de companie. Aşa este, de pildă, şi cazul lui Emily Mabou, o femeie albă, din Ghana, care a făcut nuntă de zile mari cu câinele ei de 1 an şi 6 luni.

„Multe fete ca mine au făcut acest ritual şi au scăpat de blestem, iar acum s-au căsătorit şi duc o viaţă fericită (…) O să mă căsătoresc şi eu într-o bună zi. Este visul oricărei fete să îşi găsească prinţul ei, aşa că o să îl aştept şi eu pe-al meu”, a spus Mangli.