Soţie BIPEDĂ, soţ PATRUPED: O tânără s-a căsătorit cu un ...CÂINE. Ce motiv a avut FOTO VIDEO

Publicat: Miercuri, 03 Septembrie 2014 23:03 // Actualizat: Joi, 04 Septembrie 2014 13:22 // Sursa: romaniatv.net

O fată de 18 ani care părea să fie urmărită de ghinion a fost sfătuită de bătrânii satului în care trăia să se căsătorească cu un câine, pentru a scăpa astfel de un crunt blestem ce căzuse asupra ei.

Povestea fetei pare a fi din romanele de ficţiune, dar s-a petrecut în realitate, într-un sat din India. După ce a primit poveţele înţelepţilor satului, fata s-a hotărât să facă precum fusese sfătuită.

Un guru local le spuse lui Mangli Munda, fata de 18 ani şi părinţilor ei că fusese blestemată şi că, dacă se va căsători cu un bărbat, viitoarea ei familie, precum şi celelalte rude ale ei vor fi distruse. Guru le-a mai spus că singura soluţie este ca fata să se căsătorească mai întâi cu un câine, pentru că numai aşa ar putea scăpa de blestem, acesta urmând să treacă, prin căsătorie, asupra câinelui.

Zis şi făcut. L-a găsit pe Sheru, un câine vagabond, care urma să îi fie soţ. La ceremonia nupţială, la care au luat parte 70 de persoane, viitorul ei "soţ" a fost adus la nuntă într-o maşină cu şofer personal şi a fost întâmpinat de către nuntaşi aşa cum se cuvine unui viitor ginere.

Mangli nu a fost prea bucuroasă de "partidă". "Mă căsătoresc cu un câine pentru că înţelepţii satului cred că mă aflu sub un greu blestem şi că dacă mă mărit cu câinele, acesta va trece asupra lui. După această căsătorie, voi avea cu bărbatul cu care mă voi mărita o viaţă lungă şi fericită", a spus fata.

Potrivit obiceiurilor satului, căsătoria lui Mangli cu câinele nu îi va afecta viaţa pe viitor, pentru că ea se va putea căsători cu bărbatul pe care şi-l va dori fără să fie nevoită să dea divorţ de câine.

Cazul lui Mangli nu este singular nici în satul din care provine fata, şi nici din India. Astfel de căsătorii ale fetelor care par a fi blestemate sunt destul de frecvente. "Este un obicei în care toată lumea crede", au explicat sătenii.

Mai mult decât atât, obiceiul a depăşit graniţele Indiei şi a ajuns şi în familiile cu educaţie şi înstărite, dar excentrice, fiind cunoscute cazurile unor femei care s-au căstorit cu câini de companie. Aşa este, de pildă, şi cazul lui Emily Mabou, o femeie albă, din Ghana, care a făcut nuntă de zile mari cu câinele ei de 1 an şi 6 luni.

"Multe fete ca mine au făcut acest ritual şi au scăpat de blestem, iar acum s-au căsătorit şi duc o viaţă fericită (...) O să mă căsătoresc şi eu într-o bună zi. Este visul oricărei fete să îşi găsească prinţul ei, aşa că o să îl aştept şi eu pe-al meu", a spus Mangli.

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 sep 12:13
Răspunde | Votează email 0 email
stefan
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
04 sep 19:49
Răspunde | Votează email 0 email
constantin
Încearcă și lucrează ca operator online aici! Acest job ți se poate potrivi! Ai posibilitatea reală și sigură de a câștiga 300 de dolari lunar, cu o muncă extrem de interesantă (3 ore pe zi). Dacă ești interesat să produci o schimbare în situația ta financiară, solicită, cu încredere, detalii la email [email protected]!
04 sep 19:00
Răspunde | Votează email 0 email
Ioan
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
04 sep 17:28
Răspunde | Votează email 1 email
Iluminat Public
Daca inteleptii satului ar avea altceva in cap decat canepa, ar trai si amaratii aia mai bine!
03 sep 23:40
...de bătrânii satului în care trăia să se căsătorească cu un câine, pentru a scăpa …read more ...
03 sep 23:37
1
EUR
4.8347
RON
12 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H