EMOŢIONANT. Soţia lui Gheorghe Dinică: Scriu în fiecare seară, îi scriu să afle ce s-a întâmplat cu mine VIDEO

I-a stat alături omului iubit până la moarte, iar acum încă îi scrie câteva cuvinte în fiecare seară. Gabriela Dinică, soţia regretatului actor - maestrul Gheorghe Dinică, a povestit în exclusivitate pentru România TV cum erau zilele de sărbătoare în familie şi cum i-a rămas în suflet iubirea vieţii sale.

23 apr. 2015, 14:10
EMOŢIONANT. Soţia lui Gheorghe Dinică: Scriu în fiecare seară, îi scriu să afle ce s-a întâmplat cu mine VIDEO

Cu emoţie, Gabriela Dinică a povestit în exclusivitate pentru România TV că marele actor era mereu galant atât cu ea, cât şi cu nepoţica lor.

Ne făcea daruri, ne aducea flori. Flori, soţul meu, îmi aducea de câte ori mergea în oraş, fără să fie vreo ocazie. Şi era o anumită floare care lui îi plăcea, un crin imperial. Nu era floarea mea preferată, dar nici nu puteam să-i spun, că era spectaculoasă„, a povestit Gabriela Dinică.

La mai bine de cinci ani de când Gheorghe Dinică a plecat la ceruri, soţia sa continuă să se gândească la maestru clipă de clipă.

Eu îmi scriu în fiecare seară un gând pentru ziua care a trecut. Şi sigur că şi el se regăseşte, într-un fel îi scriu să afle şi el ce s-a întâmplat cu mine în ziua aceea„, a spus aceasta.

Citeşte şi Actorul Gheorghe Dinică va avea un bust în faţa Teatrului de Comedie din Bucureşti