Victoria şi David Beckham şi-au reînnoit jurămintele de credinţă după 18 ani de căsnicie

Victoria şi David Beckham şi-au reînnoit jurămintele de credinţă după 18 ani de căsnicie, în cadrul unei ceremonii intime, la care au asistat doar şase invitaţi, informează gala.fr.

30 ian. 2017, 18:58
Victoria şi David Beckham şi-au reînnoit jurămintele de credinţă după 18 ani de căsnicie

În 1999, David şi Victoria Beckham s-au căsătorit după o relaţie de doi ani, într-o ceremonie fastuoasă, urmărită de lumea întreagă. După mai bine de 18 ani de la acel moment, celebrul cuplu britanic pare mai sudat ca niciodată.

Soţii Beckham şi-au reînnoit de curând jurămintele de credinţă, în secret, potrivit dezvăluirilor făcute de David Beckham într-un interviu acordat pentru BBC 4.

„De această dată a fost o ceremonie mult mai intimă. Au fost şase invitaţi”, a declarat fostul fotbalist englez.

În acelaşi interviu, celebrul sportiv a dezvăluit şi secretul reuşitei mariajului său cu Victoria.

„Bineînţeles, oricine face erori de-a lungul anilor, cu toţii ştim că mariajul este uneori dificil, dar de fiecare dată când ne-am confruntat cu momente grele, noi am stat de vorbă şi am discutat despre ele, căci noi ne cunoaştem unul pe celălalt mai bine decât oricine altcineva”, a adăugat David Beckham.

David Beckham s-a retras din activitate în anul 2013, după ce şi-a încheiat cariera la clubul de fotbal L.A. Galaxy din Statele Unite ale Americii, însă a fost extrem de ocupat de atunci, semnând contracte cu mai multe branduri vestimentare masculine, un contract cu producătorul de parfumuri Coty şi un parteneriat avantajos cu brandul H&M.

Victoria Beckham, membră a fostului grup Spice Girls, are succes de mai mulţi ani cu propria ei casă de modă. Ea şi-a lansat afacerea de modă în anul 2008, iar în 2011 a câştigat British Fashion Award pentru cel mai bun brand de designer al anului.

Victoria Beckham s-a căsătorit cu fostul fotbalist englez David Beckham în anul 1999 şi au împreună trei fii şi o fiică – Brooklyn, născut pe 4 martie 1999, Romeo, născut pe 1 septembrie 2002, Cruz, născut pe 20 februarie 2005, şi Harper, născută pe 10 iulie 2011.

Citeşte şi Victoria şi David Beckham – sărut în faţa a peste 20.000 de oameni VIDEO