Soţii Patriciu îşi împart averea: rochii, bijuterii şi o geantă care a aparţinut Umei Thurman

Averea soţilor Patriciu se măsoară nu doar în proprietăţi de lux, ci şi în haine de zeci de mii de euro, genţi şi bijuterii, Pe care vor fi nevoiţi să le împartă după divorţ. Soţia omului de afaceri a cerut rochiile şi bijuteriile, dar şi o geantă cumpărată de Patriciu la o licitaţie organizată la Hollywood, potrivit cancan.ro.

22 mart. 2013, 12:52
Soţii Patriciu îşi împart averea: rochii, bijuterii şi o geantă care a aparţinut Umei Thurman

Pe lângă iahturile şi casele de lux, la partajul averii dintre soţii Patriciu se ia în calcul şi o colecţie de haine şi accesorii foarte valoroasă. Dana Patriciu vrea să păstreze rochiile de seară şi colecţia de blănuri de câteva zeci de mii de euro, dar şi o geanta purtată de Uma Thurman, cumpărată de omul de afaceri la o liciţie, la Hollywood.

Până la partaj, omul de afaceri mai are de trecut un hop în războiul cu soţia sa. Expertiza psihiatrică. Soţia lui Dinu Patriciu, Dana, vrea ca anchetatorii să stabilească dacă acesta are sau nu discernământ, pentru a-i administra acestuia averea.

Soţii Patriciu trebuie să împartă o avere de 2,3 miliarde de euro. Dacă vrea să aibă acces la jumătate
din bani, Dana Patriciu trebuie să plătească aproape 70 de milioane de euro. Judecătoria Sectorului 1 i-a respins cererea de a fi scutită de timbrul judiciar.