Soţii Rotariu trăiesc o dramă continuă: Fiul lor are probleme grave din cauza diabetului

Iosif şi Dana Rotariu suferă foarte mult din cauza fiului lor, Cristian, care are mari probleme de sănătate din cauza diabetului. În acelaşi timp ei luptă ca fiica lor, Kassandra, să ducă o viaţă normală.

26 sept. 2017, 14:25
Soţii Rotariu trăiesc o dramă continuă: Fiul lor are probleme grave din cauza diabetului

Cristian Rotariu are 14 ani şi suferă de diabet de la vârsta de 3 ani. Recent, la îndemnul medicilor, o pompă de insulină i-a fost instalată la burtă, pentru a nu mai face câte șase injecții pe zi.

Sunt foarte supărată, după tot zbuciumul cu fetița, acum avem probleme cu băiețelul care are diabet de la vârsta de trei anișori. Zilele trecute am fost cu el la medic pentru ca să îi pună pompă de insulină la burtică pentru a nu mai face câte șase injecții pe zi. În plus, sărăcuțul trebuia să mănânce totul cântărit pentru ca problemele de sănătate să nu se agraveze„, a spus Dana Rotariu, pentru click.ro. De asemenea, aceasta a povestit și despre cum se simte Kassandra acum, după ce s-a operat a 44-a, în vară, la un spital din străinătate.

Fetița se simte bine, am fost cu ea la control, în luna septembrie și medicul a zis că totul este bine. Vreau să îți mai zic că am fost cu ea și cu băiețelul în pelerinaj, pe 2 septembrie Medjugorje, mai exact în Bosnia Herțegovina să îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a dat viață și să ne dea forță să putem trece peste tot ce urmează„, a mai spus Dana Rotariu.

La fel ca şi Kassandra, Cristian a fost adoptat de familia Rotariu.