Soţul ei a reuşit să-i ascundă asta timp de 10 ani. Ce a aflat o femeie de pe Facebook

Amanda Taleb era foarte mandra ca s-a maritat cu un un militar din regimentul de elita al Armatei Britanice. Baburam Rai facea parte de 14 ani din acest regiment in care ajungeau doar "cei mai viteji dintre cei viteji". 

15 iun. 2015, 08:55
Soţul ei a reuşit să-i ascundă asta timp de 10 ani. Ce a aflat o femeie de pe Facebook

Dupa 10 ani de casnicie, Amanda a aflat ca sotul ei avea alte doua sotii in tara lui natala, Nepal, de care n-a divortat niciodata, potrivit documentelor, scrie stirileprotv.ro. Dorind sa afle mai multe despre acest subiect, ea i-a cautat in mailuri si a mai primit o lovitura. Femeia a gasit un anunt care suna astfel: „Plictisit de moarte de sotia britanica, caut o tanara draguta, de origine nepaleza”.

Citeşte şi Cum dispari definitiv de pe Facebook? Aşa ştergi de tot contul si toate postările

Amanda spune ca a aflat de pe Facebook ca sotul ei mai avea doua sotii in Nepal, cu care se casatorise inaintea mariajului lor. „Am intrat pe contul lui si am gasit o conversatie cu un barbat caruia ii cerea sa o convinga pe sora lui – adica sotia sotului meu – sa semneze actele de divort”, a declarat Amanda pentru The Mirror.

Pentru ca Baburam nu a recunoscut nimic, Amanda a luat legatura cu sefii lui, iar investigatiile facute au dovedit ca el era casatorit legal cu alte doua femei, desi nu mai pastrase legatura cu niciuna din ele.
Amanda a anulat casatoria cu Rai dupa 10 ani. Barbatul a fost nevoit sa paraseasca armata, iar acum lucreaza ca sofer de camion.