Soţul Elenei Băsescu, oprit de poliţie când se întorcea de la spitalul unde a născut Eba

Soţul Elenei Băsescu a fost oprit de poliţie când se întorcea de la spitalul unde este internată fiica fostului preşedinte. Syda şi poliţistul au schimbat câteva vorbe, semn că se cunoşteau, chiar dacă ginerele preşedintelui a circulat cu viteză.

04 feb. 2015, 07:16
Soţul Elenei Băsescu, oprit de poliţie când se întorcea de la spitalul unde a născut Eba

Soţul Elenei Băsescu a dat o fugă zilele trecute la spitalul unde sunt internaţi soţia şi fiul lui ca să se asigure că cei doi sunt bine. A intrat însă grăbit şi a plecat după puţin timp în viteză, scriu cei de la SpyNews.

După ce a demarat în viteză, a fost oprit de un poliţist. Din imagini se pare că cei doi se cunoşteau şi s-au oprit să schimbe câteva vorbe. S-au salutat, şi-au zâmbit prieteneşte după care SYDA şi-a văzut de drum.

Sâmbătă seara, Elena Băsescu a născut al doilea său copil. Anunţul public a fost făcut de către fostul preşedinte Traian Băsescu, pe contul său de Facebook. Fostul preşedinte Traian Băsescu şi-a vizitat fiica la spital duminică.

La spital a ajuns mai des Maria Băsescu. „Elena e bine, toata lumea e bine, el e mic asa ca un pisoias, plange, seamana cu sora lui, spus mama Ebei.

Vezi şi: Maria Băsescu şi-a vizitat nepotul la spital. Vezi primele declaraţii despre mezinul familiei

EBA şi bebeluşul urmează să fie externate zilele următoare.