Soţul Ilenei Ciuculete pare să-şi fi găsit liniştea pe lumea cealaltă. Cornel Galeş zâmbeşte din sicriu

Cornel Galeş şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier, produs în Spania. Trupul său neînsufleţit va fi repatriat zilele următoare, iar Cornel Galeş va fi îngropat alături de "zânica".

07 dec. 2019, 11:03
Soţul Ilenei Ciuculete pare să-şi fi găsit liniştea pe lumea cealaltă. Cornel Galeş zâmbeşte din sicriu

Trupul lui Cornel Galeş a fost depus la o capelă din Spania, iar pe 10 decembrie, va fi repatriat, scrie spynews.ro. Înmormântarea fostului soţ al Ilenei Ciuculete va avea loc două zile mai târziu, pe 12 decembrie, la cimitirul Străuleşti II din Capitală.

Citeşte şi Viviana, gest cutremurător din dragoste pentru Cornel Galeş. Jurământul care o implică şi pe Ileana Ciuculete

Pentru ultimul drum, Cornel Galeş a fost îmbrăcat într-o cămasă bleu marin cu mai multe elemente decorative şi un pulover pe umeri, de culoare maro.

De asemenea, un detaliu a atras atenţia imediat: bărbatul pare că zâmbeşte!

Cum va fi transportat trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș în România

Procedurile de repatriere sunt complicate şi scumpe. Viviana, fosta iubita a lui Cornel Galeş, este cea care se ocupă îndepaproape de toate cele necesare. Trupul neînsufleţit al fostului soţ al Ilenei Ciuculete ar putea fi adus în România cu un dric, iar călătoria ar dura astfel două zile. Sicriul va fi dotat cu aer condiţionat, dacă Viviana va alege această variantă.

O altă variantă de transport a cadavrului ar fi pe cale aeriană. În acest caz, Cornel Galeş ar fi aşezat într-un sicriu de zinc. La priveghi, dacă va fi adus cu avionul, nimeni nu va putea să-l vadă, dat fiind faptul că deschiderea acestui tip de sicriu este imposibil.