Soţul Oanei Cuzino, surprins cu o altă femeie. Milionarul israelian nu a mai aşteptat pronunţarea divorţului

Fostul sot al Oanei Cuzino face primii pasi pentru a-si reface viata. Omul de afaceri israelian a fost surprins la o plimbare cu o distinsa doamna trecuta de prima tinerete, posesoare a unei siluete de invidiat.

28 oct. 2014, 11:04

Frumasa prezentatoare de televiziune Oana Cuzino a decis să pună capăt mariajului cu soţul ei, milionarul israelian Yoav Stern. Vedeta a depus actele de separare la judecătoria Buftea, iar cei doi se judecă şi pentru împărţirea bunurilor pe care le au împreună.

Recent, paparazzii revistei Spy l-au surprins, ziua in amiaza mare, pe Yoav acaparat de anturajul unei distinse prezente feminine. Prins intr-o discutie de promenada, mai precis o siesta dupa o masa la o terasa pe malul lacului Herastrau, fostul partener al Oanei a parut extrem de relaxat. Cei doi s-au plimbat, au ras, iar apoi s-au urcat in masina israelianului. Dupa doua curbe si mai multe zambete, doamna a coborat la un taxi.

La aproape 50 de ani, Catalina face parte din generatia fostelor manechine, ea facand parte din promotia din care au mai scos capul in lume Jeanine sau Dana Savuica. In trecutul apropiat a fost implicata intr-o relatie cu un alt om de afaceri. Este vorba de Catalin Smeu, cel de care s-a despartit sentimental, dar nu si profesional, silfida domnita fiind in continuare angajata la firma fostului iubit.

Oana Cuzino a mai fost casatorita, in trecut, cu Mircea Stanescu, fiul celebrului jurnalist Sorin Rosca Stanescu. Barbatul si-a pus capat zilelor, dupa ce a accidentat mortal un barbat pe trecerea de pietoni. Cu aproape 20 de ani mai tanara decat sotul ei, Oana Cuzino si Yoav au impreuna o fetita, Naomi, si au fost considerati pana acum un cuplu model in Romania.

VEZI ŞI ŞOC. Câte operaţii estetice şi-a făcut frumoasa OANA CUZINO