Soţul profesoarei pedofile îl acuză pe elevul mort că a CORUPT-O să se culce cu el FOTO

Publicat: Vineri, 17 Februarie 2017 14:28 // Actualizat: Vineri, 17 Februarie 2017 14:28 // Sursa: romaniatv.net

Povestea profesoarei de la Seminarul Teologic din Piatra Neamţ, soţie de preot, care a avut o relaţie amoroasă cu un elev de 17 ani face înconjurul ţării. Tânărul s-a sinucis după încheierea relaţiei, iar acum profesoara a fost arestată pentru 30 de zile pentru că a întreţinut raporturi sexuale cu un minor. Mai mult, femeia este însărcinată, iar acasă mai are trei copii. Preotul cu care este căsătorită spune, însă, că ea nu are nicio vină.

Cazul profesoarei îndrăgostite de un băiat cu 23 de ani mai tânăr a şocat oraşul Piatra Neamţ. Marius Săndulache avea doar 17 ani, dar asta nu a însemnat nimic pentru profesoara cu care a avut o relaţie aproape un an. Elev la Seminarul Teologic din Piatra Neamţ, Marius Săndulache avea numai note de 9 şi 10.

În ultimii ani, Crinela Marc a predat Limba şi Literatura Română ca suplinitor la Liceul Teologic Ortodox "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" din Piatra Neamţ. Marius Săndulache era elev în ultimul an la liceul teologic şi era printre cei mai buni seminarişti. El participase la faza naţională a Olimpiadei de Religie, unde obţinuse menţiune, iar în cei patru ani de liceu avusese doar note de 9 şi 10. Pe 17 noiembrie 2016, la şase luni după ce se încheiase relaţia cu femeia care îi putea fi mamă, Marius a fost văzut în timp ce se arunca în apele reci ale râului Bistriţa. Cadavrul tânărului a fost găsit abia după o lună, pe 17 decembrie, interval de timp în care echipaje specializate de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ făcuseră căutări aproape zilnic.

Citeşte şi Detalii uluitoare despre profesoara acuzată că avea o aventură cu un elev. Preoteasa este însărcinată

După moartea lui Marius, procurorii au descoperit probe potrivit cărora profesoara trăia o poveste fierbinte de dragoste cu tânărul seminarist. Miercuri, judecătorii au decis ca femeia să fie arestată pentru 30 de zile, sub acuzaţia de act sexual cu un minor.

Citeşte şi Profesoară arestată după ce elevul cu care a făcut sex s-a sinucis. Femeia este soţie de preot

Gestul extrem al elevului e pus pe seama dragostei năvalnice pe care i-o purta profesoarei, iar faptul că ea este însărcinată alimentează ipoteza potrivit căreia tânărul ar fi tatăl. Preotul Iulian Marc îşi susţine soţia, de la care aşteaptă al patrulea copil: "Fiecare o vede pe ea vinovată, dar eu nu văd aşa. Există posibilitatea ca ea să fie victimă. Nu a fost decizia ei, dar a cedat presiunilor şi a căzut în plasa lui. Copilul acesta nu era un sfânt. Ea regretă ceea ce s-a întâmplat. Deja sunt distruse două familii, ăsta e lucrul cel mai grav".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Crinela Marc profesoară sex cu elev sinucidere elev sex profesoara
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H