Soţul Simonei Pătruleasa, dat pe mâna procurorilor. Acuzaţii GRAVE

Sabin Ivanof este acuzat de înşelăciune de către un fost partener de afaceri, Ionuţ Zamfir, care susţine că soţul Simonei Pătruleasa i-a subcontractat o lucrare, însă nu i-a achitat decât o mică parte din suma pe care o stabiliseră.

07 nov. 2017, 10:03
Soţul Simonei Pătruleasa, dat pe mâna procurorilor. Acuzaţii GRAVE

Ionuţ Zamfir susţine că Sabin Ivanof şi-ar fi băgat voit propria firmă în insolvenţă, pentru a nu plăti datoria.

„Soţul Simonei Pătruleasa, Sabin Ivanof, a câştigat câteva lucrări cu statul pentru alimentări cu apă, pe bani de la Ministerul Dezvoltării. Mi-a subcontractat lucrarea din comuna Brăeşti. Banii de la primărie au fost încasaţi în totalitate de el, mie nu mi-a dat nici 30% din cât avea să-mi dea. A invocat tot felul de motive, până anul acesta, în primăvară, când a băgat firma în insolvenţă. Şi-a făcut o morişcă de firme, una dintre ele, IPG Impact, pe numele fratelui său, Bogdan Ivanof. Societatea aia era deja în insolvenţă. Şi-a mai făcut o societate pe numele mamei lui. Pasează banii de pe o societate pe alta, ca să nu ne dea banii!”, a declarat Ionuţ Zamfir pentru Cancan.

Ştefan Bănică a câştigat procesul cu Sabin Ivanof

Bărbatul a făcut plângere la DIICOT, însă aceasta sa a fost trimisă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

„Are impresia că de când l-a turnat pe Chiliman (n.r. – Andrei Chiliman, fostul primar al Sectorului 1) are imunitate. Se pare că e adevărat, am făcut plângere la DIICOT şi m-au trimis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Era clar grup infracţional. Pe firma pe care a câştigat licitaţiile şi-a făcut artificial datorii de 30 şi ceva de miliarde (n.r.- de lei vechi)”, a mai spus Ionuţ Zamfir, care susţine că Sabin Ivanof i-ar datora aproximativ 700.000 de lei.