SOV, din penitenciar: Cocoş, înjurat amical de mamă. Voiculescu şi-a lăsat barbă ca un martir

Sorin Ovidiu Vîntu, încarcerat la Penitenciarul Rahova, a povestit pe Facebook cum a fost primit în puşcărie omul de afaceri Dorin Cocoş, proaspăt condamnat la închisoare. Mai mult, Vîntu face dezvăluiri despre schimbarea lui Dan Voiculescu, după gratii.

05 oct. 2016, 11:16
SOV, din penitenciar: Cocoş, înjurat amical de mamă. Voiculescu şi-a lăsat barbă ca un martir

Într-o postare denumită „Jurnal de puşcărie – Ediţie mondenă”, Sorin Ovidiu Vîntu face dezvăluiri despre colegii-vedetă din Penitenciarul Rahova.

1. Cocoș a fost primit cu urale: “Bine ai venit în rândurile noastre” – țipau hoții de la geamuri, înjurându-l amical de mamă.
2. Voiculescu și-a lăsat barbă. Acum toți și-au dat seama că e martir, nu doar salariații lui, care știau mai demult.
3. În ceea ce mă privește, trecerea de la homar la fasole cu ciolan m-a marcat profund„, a scris SOV, pe Facebook.

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat, in iulie 2016, la 6 ani si 2 luni de inchisoare cu executare în dosarul devalizării Petromservice. Liviu Luca a primit 6 ani de inchisoare cu executare. Aceeasi pedeapsa a primit-o si fostul director al Petromservice, Gheorghe Supeala, in timp ce Octavian Turcan a fost condamnat la cinci ani si jumatate de inchisoare cu executare, in conditiile in care in prima instanta primise 9 ani de inchisoare.

Dorin Cocoș a fost condamnat, luni, la doi ani și patru luni de închisoare cu executare în dosarul Microsoft. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis confiscarea sumei de 9 milioane de euro de la omul de afaceri.

CITEŞTE ŞI: Dosarul Microsoft, departe de a fi finalizat: Opt foşti miniştri sunt în faza de urmărire penală