ŞPAGĂ la nivel înalt. Mazăre dezvăluie cine i-a cerut mită şi în ce MINISTER lucrează VIDEO

Radu Mazăre, primarul oraşului Constanţa, acuză un funcţionar din cadrul Ministerului Culturii că i-ar fi cerut şpagă pentru obţinerea unui aviz legat de PUZ-ul staţiunii Mamaia. După ce primarul a dezvăluit în public acest fapt, ministrul Culturii, Daniel Barbu, l-a contactat pe Mazăre.

25 apr. 2013, 15:49
ŞPAGĂ la nivel înalt. Mazăre dezvăluie cine i-a cerut mită şi în ce MINISTER lucrează VIDEO

Radu Mazăre revine cu dezvăluiri despre mita care i-a fost cerută de către o persoană din cadrul Ministerului Culturii pentru o aprobare referitoare la PUZ-ul staţiunii Mamaia.

Primarul spune că suma cerută se ridică la zeci de mii de euro, iar banii i-au fost ceruţi de un funcţionar din Ministerul Culturii. După ce a ieşit în public cu aceste dezvăluiri, Daniel Barbu, ministrul Culturii, l-a contactat pe Radu Mazăre pentru a-i cere mai multe detalii.

M-a sunat ministrul respectiv, i-am adus la cunoştinţă. L-am rugat să citească aberaţiile pe care mi le-au trimis cei de acolo şi mi-a promis că în 3-4 zile o să primesc avizul„, a declarat Radu Mazăre.

Primarul oraşului Constanţa a mai declarat că a fost sunat de şeful cancelariei premierului Victor Ponta şi că acesta i-a propus să discute chestiunea cu primul-ministru.

Contactat de România TV, ministrul Culturii, Daniel Barbu refuză să comenteze subiectul pe motiv că nu se află în ţară.

Primarul Constanţei a declarat marţi că aşteaptă de trei luni un aviz de la un minister de care are nevoie pentru aprobarea PUZ-ului staţiunii Mamaia.

O să vă pun pe masă un scandal mare legat de Mamaia. Păi, nu se poate, stau de trei luni de zile şi aştept aviz de la un minister. Mai aşteptaţi două zile, că după aia vi le arăt şi o să rămâneţi trăsniţi când vedeţi ce hârtie am primit eu de acolo. Adică, pe de o parte, în fiecare zi la televizor se discută că e nevoie de locuri de muncă, că e nevoie de bani, că e nevoie de investiţii şi pe partea cealaltă vedeţi cum nişte funcţionari de la un minister ne chinuie de trei luni de zile şi nu pot să dau drumul nici măcar lucrărilor pe fonduri europene. Singurul loc din România unde există presiune investiţională şi de la privat şi pe bani europeni şi nişte angajaţi dintr-un minister ne chinuie de trei luni de zile şi nu pot să votez PUZ-ul”, a afirmat Radu Mazăre în urmă cu câteva zile.