Cum se luau ŞPĂGILE în primăria Sectorului 1, condusă de Andrei Chiliman. VIDEO

Procurorii anticorupţie au descoperit ca doi directori din Primăria Sectorului 1 au luat 70.000 de euro mită ca să avizeze construcţia unui bloc de 7 etaje pe proiectul unei case cu 2 etaje. Cazul nu este singular, niciun dezvoltator din zonă n-a scăpat netaxat. O spun localnicii, care susţin că printre victimele lui Chiliman se află şi oameni cu notorietate precum Gheorghe Hagi şi Cosmin Olăroiu, potrivit România TV.

14 dec. 2015, 14:44
Cum se luau ŞPĂGILE în primăria Sectorului 1, condusă de Andrei Chiliman. VIDEO

Procurorii susţin că cei doi subordonaţi reţinuţi ai lui Andrei Chiliman, Răzvan Mihai Iordan, şeful direcţiei Inspecţie de la Primăria 1 şi a adjunctului său, Dan Toma, luau bani pentru a-i ajuta pe dezvoltatorii imobiliari să-şi intabuleze clădirile, dar şi la obţinerea autorizaţiilor de construcţie.

Citeşte şi: Andrei Chiliman este anchetat pentru demolarea casei lui Rosetti

Pentru recepţia unui imobil de 7 etaje, ei sunt acuzaţi că ar fi primit 70.000 de euro. Blocul indicat de bărbat este ocupat în mare parte de străini. Unul dintre vecini confirmă faptul că proprietarul imobilului a avut mari probleme la ridicarea clădirii. El spune că la un moment dat, un etaj a fost demolat iar apoi reconstruit.

Oamenii spun că nici dezvoltatorii cu notorietate n-au scăpat fără să dea şpagă, potrivit România TV.

Cel care i-a denunţat pe funcţionarii, care luau şpăgă, de la Primăria sectorului 1 este omul de afaceri Gheorghe Boeru. Tot el l-a turnat şi pe Andrei Chiliman, care este acum cercetat sub control judiciar. Anchetatorii îl suspectează că el şi apropiaţii săi au cerut comisioane din contractele pe bani publici.