Şpăgile în pungi de chipsuri. Dezvăluiri-şoc despre mita dată judecătoarei, de fraţii Becali

Fraţii Ioan şi Victor Becali foloseau cele mai bizare metode pentru a-i da şpagă judecătoarei Geanina Terceanu, care i-a achitat în Dosarul Transferurilor. Potrivit România TV, aceştia i-au dat bani magistratului inclusiv în pungi de chipsuri lăsate pe raftul unui supermarket. În acest mod Geanina Terceanu a primit 220.000 euro. Judecătoarea a primit bani şi în celebrul bar deţinut de fraţii Becali.

25 nov. 2015, 08:12
Şpăgile în pungi de chipsuri. Dezvăluiri-şoc despre mita dată judecătoarei, de fraţii Becali

Unul dintre martorii audiaţi în cazul mitei din Dosarul Transferurilor a dezvăluit modul în care judecătoarea Geanina Terceanu primea şpaga, pentru a-i achita pe fraţii Becali şi Cristi Borcea.

Citeşte şi Surpriză la DNA. Numele lui Gigi Becali apare în cazul MITEI din Dosarul Transferurilor

I-am dat banii surorii judecătoarei într- un plic introdus într- o pungă de chipsuri, aceasta i-a luat şi a intrat în casă cu banii. (…) Terceanu Geanina m-a întrebat câţi bani sunt în plicul din pungă şi eu i-am spus că sunt 105.000 de euro„, a declarat unul din martorii din dosar, potrivit libertatea.ro. Fără să stea pe gânduri, Terceanu şi-a cumpărat cu banii jos un apartament în apropiere de Sun Plaza Mall.

Citeşte şi Dosarul Transferurilor, stenograme compromiţătoare. Ce a vorbit Victor Becali cu denunţătorul său

Nici măcar nu încasase toată şpaga de la fraţii Becali, dar deja începuse să viseze. Martorul chiar i-a atras atenţia că face o greşeală. „Tot din discuţiile cu Terceanu Geanina am înţeles de la aceasta că, după ce primise cei 105.000 de euro, intenţiona să îşi cumpere o casă mai mare, într-o zonă rezidenţială, însă eu am sfătuit-o să nu facă acest lucru, întrucât «bate la ochi»„, a declarat martorul.