SPANIA-TURCIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT

SPANIA-TURCIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT. Spania – Turcia se dispută vineri, 17 iunie, de la ora 22:00. Ibericii nu au impresionat în meciul de debut și, în ciuda victoriei, sînt mulţi care cîntă prohodul acestei generaţii de excepţie.

17 iun. 2016, 16:56
SPANIA-TURCIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT

SPANIA-TURCIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT. Spania s-a chinuit cu Cehia în primul meci, dar cele 3 puncte aproape o califică în optimile de finală. „Furia roja” a dominat meciul, însă au fost multe stîngăcii, care i-au făcut pe mulţi să „decreteze” de-acum că Spania nu are şanse la titlu.

LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016

SPANIA-TURCIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT. E foarte devreme să ne pronunţăm, însă nu trebuie să uităm că ibericii au cîştigat, totuși, ultimele două trofee continentale. Turcii au fost fricoşi împotriva Croaţiei şi e mare mirare că au scăpat doar cu 0-1.

SPANIA-TURCIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT

Campioana europeana en titre Spania a invins, luni, la Toulouse, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Cehiei, in al doilea meci din cadrul Grupei D a turneului final al Campionatului European de fotbal. Pique a marcat cu capul in minutul 87, dupa o centrare a lui Iniesta.

Iniesta a aparut jocul cu Cehia dupa ce ofensiva Spaniei a fost criticata: ”Nu este pentru prima data cand traim acest gen de meciuri. Trebuie sa ai rabdare pana cand balanta inclina de partea ta. Sunt convins ca a alerga 90 de minute dupa balon il face pe adversar sa piarda multa energie. Acesta este stilul nostru, maniera noastra de a juca si in final golul vine, ca acesta (a marcat fundasul Gerard Pique cu capul in minutul 87 – n.r.)””Acum avem in cap Turcia. Trebuie sa continuam sa avansam, este o cursa de fond de sase meciuri si noi incercam sa ducem cat mai departe posibil responsabilitatea noastra de campioni en titre”, a spus Iniesta.

CLASAMENTUL GRUPEI D

CLASAMENT GRUPA D

 

SPANIA-TURCIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT. „Împăratul” Terim trebuie să revitalizeze o echipă care nu a făcut decît act de prezenţă în primul meci. Acum se așteaptă o partidă dominată de spanioli, care iau o opţiune serioasă pentru primul loc în grupă dacă vor învinge, ceea ce chiar le este la îndemînă.

Info: 
SPANIA-TURCIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT. * Spania nu a mai pierdut un meci la un turneu final european de 12 ani, 0-1 cu Portugalia în 2004 

SPANIA-TURCIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT. * Cei doi antrenori nu au probleme de lot

SPANIA-TURCIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT. * Andrei Iniesta e într-o super-formă. A fost omul meciului cu Cehia şi poate fi jucătorul cheie al naţionalei iberice

SPANIA-TURCIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT. * 5 victorii Spania, un succes Turcia şi un egal este bilanțul celor 7 meciuri directe

Echipe probabile:
Spania (4-3-3): De Gea – Juanfran, Pique, Ramos, Alba – Fabregas, Busquets, Iniesta – Silva, Morata, Nolito. Antrenor: Vicente Del Bosque.
Turcia (4-1-4-1): Babacan – Gonul, Topal, Balta, Erkin – Inan – Calhanoglu, Tufan, Ozyakup, Turan – Tosun. Antrenor: Fatih Terim.

SPANIA-TURCIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT. Ultimele 3 meciuri

Spania
01.06.2016 Spania – Coreea de Sud 6-1
07.06.2016 Spania – Georgia 0-1
13.06.2016 Spania – Cehia 1-0

Turcia
29.05.2016 Turcia – Muntenegru 1-0
05.06.2016 Slovenia – Turcia 0-1
12.06.2016 Turcia – Croaţia 0-1