Spărgător de maşini prins de un câine poliţist

Jaf urmat de o urmărire spectaculoasă. S-a întâmplat în Baia Mare, unde un hoţ care a spart o maşină a fost prins de un câine poliţist.

01 feb. 2018, 09:08
Spărgător de maşini prins de un câine poliţist

Un bărbat din Baia Mare a sunat la 112 reclamând că i s-a furat maşina. Omulo a povestit oamenilor legii că în autoturism se aflau acte personale, documente, o tabletă, un telefon.

Prejudiciului a fost estimat la valoarea de 4.500 de lei. La faţa locului a ajuns patrula canină şi poliţişti de ordine publică. Max a luat de îndată urma bănuitului de comiterea faptei, conducându-i pe poliţişti la intersecţia străzii Progresului cu strada Şcolii.

„Strategia, iniţiată de poliţişti şi susţinută în mod eficient de Max, a avut rezultat. La intersecţia celor două străzi, poliţiştii au identificat un bărbat de 31 de ani, domiciliat în judeţul Sălaj, care avea asupra lui bunurile sustrase din autoturism. Acestea au fost recuperate şi restituite proprietarului. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat”, arată poliţiştii, potrivit adevarul.ro.

De asemenea, ei atrag atenţia că bunurile de valoare, genţi sau poşete lăsate la vedere în maşină sunt adesea o ţintă uşoară pentru hoţi.