Spărgătorul de case împuşcat de poliţişti în Ilfov, săptămâna trecută, a înviat în drum spre morgă. Amănunte şocante

Medicii care tocmai declaraseră decedat un bărbat împușcat de polițiști, recent, au trăit clipe de groază, după ce mortul a înviat în ambulanță.

11 feb. 2019, 08:52
Spărgătorul de case împuşcat de poliţişti în Ilfov, săptămâna trecută, a înviat în drum spre morgă. Amănunte şocante

Polițiștii ilfoveni au organizat, săptămâna trecută, o amplă acțiune pentru prinderea unor hoți care tocmai spărgeau o locuință din Snagov, scrie spynews.ro. Marţi, în jurul orei 20.45, anchetatorii au făcut semn mașinii în care se aflau suspecții, însă șoferul a refuzat să tragă pe dreapta. După o urmărire nebună, hoții au abandonat mașina și au fugit pe un câmp din apropierea satului Dimieni. După mai multe somații, polițiștii au tras de mai multe ori în sus, după care au țintit spre fugari.

Citeşte şi Tânăr împuşcat, după ce a refuzat că oprească la semnalele poliţiştilor. Făcea parte dintr-o grupare suspectată de furturi din locuinţe

Unul dintre aceștia, un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Buftea, a fost nimerit în picior. Cu sângele șiroind, acesta a continuat să alerge și chiar a sărit niște garduri. În cele din urmă, fugarului i s-a făcut rău. Potrivit unor surse judiciare, ceilalți doi hoți au încercat să-i oprească hemoragia și au improvizat un garou, însă, pentru că nu s-au priceput, i l-au legat sub rană. Cum acestuia i s-a făcut rău, l-au abandonat în fața unei porți, unde, de altfel, Poliția l-a găsit fără puls. Sursele citate au dezvăluit că medicii de pe ambulanță au încercat să-l resusciteze, în două etape, însă bărbatul nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat.

Mortul a fost băgat într-un sac și urcat în ambulanța care a pornit, fără grabă, spre Institutul Național de Medicină Legală (INML). La un moment dat, medicii au intrat în stare de șoc după ce, dintr-o dată, mortul a început să se zbată în sac. Terifiați, doctorii l-au dus de urgență la spital. Conform anchetatorilor, hoțul decedat era cunoscut sub numele de „Prințul” și făcea parte dintr-o grupare specializată în spargeri de locuințe.