Speak a recunoscut că încă suferă după Adelina. La ce strategii recurge cântăreţul ca să o uite pe fosta iubită

Speak trece prin momente grele după despărţirea de Adelina. Acesta a recunoscut că încă suferă după cea cu care visa să-şi întemeieze o familie.

09 dec. 2016, 15:47
Speak a recunoscut că încă suferă după Adelina. La ce strategii recurge cântăreţul ca să o uite pe fosta iubită

Deşi a trecut mai bine de o lună decând s-a despărţit de Adelina, Speak a recunoscut că încă suferă. Pentru a putea depăşi momentul, cântăreţul se concetrează pe carieră. şi a spus că încearcă să-şi concentreze toată atenţia asupra carierei, încercând să-şi ţină mintea ocupată cu lucruri care-i fac plăcere.

„Sunt ocupat. Încerc să mă menţin ocupat şi cam atât. Nu pot să zic nimic că nu pot. Eu de obicei dacă promit ceva, vreau să mă ţin. Nu pot să vorbesc de asta pentru că e o chestie a noastră. Suntem în relaţii bune. Da, mai vorbim. Ultima dată am vorbit cu ea azi. Nu mă gândesc la o altă relaţie, ci încerc să mă încarc din lucruri care-mi fac plăcere”, a declarat Speak, potrivit cancan.ro.

De sărbători Speak va merge acasă, la păriţii lui. Cântăreţul abia aşteaptă să mănânce mâncarea lui preferată: sarmale. Speak a dezvăluit că într-un an era chiar să ajungă la spital din cauză că mâncase o cantitate extrem de mare din acest preparat şi familia îşi făcea griji să nu i se facă rău.

Citeşte şi Adelina Pestriţu rupe tăcerea după despărţirea de Speak: „Nu pot ierta…”. Toată lumea credea că a fost pe dos