Speak și iubita sa, Ștefania, s-au luat la ceartă în fața unui centru de testare Covid. Schimb dur de replici: „Ești foarte urâtă”

Speak și Stefania au avut un schimb dur de replici chiar în fața fanilor, pe rețelele de socializare, iar cearta a izbucnit în timp ce stăteau la coadă în fața unui centru de testare Covid.

19 oct. 2021, 15:37
Speak și iubita sa, Ștefania, s-au luat la ceartă în fața unui centru de testare Covid. Schimb dur de replici: „Ești foarte urâtă”

Speak și Ștefania formează un cuplu de patru ani, iar cei doi și-au împărtășit dintotdeauna experiențele pe rețelele de socializare, fiind foarte sinceri cu fanii lor.

Cei doi sunt foarte activi în lumea mondenă și s-au făcut remarcați atât talentului lor cât și aparițiilor în show-urile de televiziune.

După patru ani de relație, cei doi se simt îndeajuns de comfortabil, încât să se ironizeze unul pe celălalt pe rețelele de socilizare, iar un astfel de moment s-a întâmplat recent în timp ce cuplul stătea la coadă în fața unui centru de testare Covid-19.

Speak, iritat de faptul ca partenera sa de viață Ștefania, este foarte concentrată la telefon, i-a adresat câteva cuvinte neplăcute. Pe lângă asta, totul a plecat și de la un filtru folosit de artist, care nu a fost deloc pe placul șatenei.

”Ai probleme mari cu psihicul, ești foarte urâtă”, i-a spus Speak logodnicei sale, după ce tânăra s-a plâns că editarea imaginii nu o face să arate pe placul ei.”, i-a spus Speak iubitei sale.

Replica Ștefaniei a fost la fel de aprigă și în spirit de glumă, semn că a înteleles umorul răutăcios al partenerului.

”Ai reușit să mă plictisești și astăzi, de două ori”, a fost și replica venită imediat din partea Ștefaniei, relatează CanCan.

Speak și Ștefania, momente de panică la New York. „Simțeam că mă sufoc, că mor! Iadul pe pământ!”

Speak și Ștefania, momente de panică la New York. Cei doi au plecat în vacanță la New York, însă au trăit câteva momente de panică. Speak a povestit totul despre vizita la Muzeul Înghețatei.

În timp ce au vizitat Muzeul Înghețatei de la New York, Speak și Ștefania au trăit momente de panică. Deși a spus că nu are nimic cu copiii, Speak s-a arătat deranjat de atitudinea pe care au avut-o micuții. Cântărețul a spus că cei mici erau foarte gălăgioși și că nu scăpau de ei, oriunde ar fi mers. „Iadul pe pământ fiind la Muzeul Înghețatei. Ceva… totul roz, extraordinar. Și în grupul nostru erau 20 de copii turbați, băi turbați! N-am vrut să stăm cu ei. Am plecat de lângă grup ca să vedem și noi locurile alea mai bine. Băi, băiatule, când noi ieșeam dintr-o camera și intrau copiii ăia… când începeau să urle… băi, zbierau, urlau, n-am văzut în viața mea așa ceva. Îți dai seama că ne-au prins din urmă acei copii. Simțeam că mă sufoc, că mor, nu știam pe unde să sar, pe geam, pe… Nu pot. N-am nimic cu copiii, dar… băi, turbați… n-am văzut în viața mea așa ceva. Iadul pe pământ, roz fiind, nu roșu”, a spus Speak pe InstaStory.

Speak și Ștefania au avut probleme şi cu vremea din New York, unde s-au înregistrat inundații din cauza furtunilor extreme.