SPECIAL. Imprevizibilul Uranus retrograd 2023-2024. Ce va schimba în viața noastră planeta transformării?

Uranus Retrograd poate, de asemenea, să evidențieze zonele în care ne simțim blocați și să ne atragă atenția asupra comportamentelor și tiparelor care ne împiedică să fim sinele nostru adevărat, autentic.

30 aug. 2023, 21:33
SPECIAL. Imprevizibilul Uranus retrograd 2023-2024. Ce va schimba în viața noastră planeta transformării?

Uranus este retrograd în Taur din 29 august 2023 până pe 27 ianuarie 2024. El se alătură lui Mercur, Venus, Saturn, Neptun și Pluto. Având o gamă atât de puternică de planete în retrograd, toate în același timp va crea un efect de încetinire, ghidându-ne să intrăm în interior, să reflectăm și să găsim liniște înainte de a merge înainte.

Uranus este planeta trezirii, a surprizei și a schimbării.
Când staționează retrograd, tinde să ne facă să reflectăm asupra modului în care ne-am schimbat. Dacă viața noastră a fost dată peste cap sau am experimentat treziri intense, Uranus Retrograd este un moment în care lucrurile se va așeza și vom putea să digerăm și să ne focusam mintea în jurul a tot ce s-a întâmplat.

Horoscop 1-15 septembrie 2023, cu Cristina Demetrescu: Mercur retrograd, în tandem cu Venus retrograd anunţă necazuri

Uranus Retrograd poate, de asemenea, să evidențieze zonele în care ne simțim blocați și să ne atragă atenția asupra comportamentelor și tiparelor care ne împiedică să fim sinele nostru adevărat, autentic.

Acest Uranus retrograd special, care se întâmplă în zodia Taurului, ne face să privim înapoi în perioada 22 ianuarie-18 august 2023. De atunci, cum s-a schimbat viața ta? De atunci, ce surprize ai întâlnit care s-au schimbat modul în care îți trăiești viața?

Uranus Retrograd ne încurajează să salutăm și să acceptăm aceste schimbări.
Vrea să ne trăim viața din acest nou punct de vedere și să creăm stabilitate în jurul a tot ceea ce a fost stâncos. Și, primul pas în crearea acestei stabilități este prin acceptare.

Patru zodii vor avea parte numai de bucurii. Nimic nu le tulbură apele toată toamna
Pe măsură ce Uranus se mișcă retrograd, va începe la 23 de grade Taur și va reveni la 19 grade Taur. 23 de grade de Taur sunt asociate cu puterea, autoritatea și comanda. Ne cere să ne luăm puterea înapoi și să aprindem războinicul din interior. 19 grade de Taur sunt asociate cu descoperiri spirituale.

Se pare că această călătorie de la războinic la descoperirea spirituală poate fi ghidul nostru pentru această călătorie retrogradă a lui Uranus.

Uranus retrograd în Taur 2023-2024
Uranus este planeta trezirii și schimbării. Atunci când este activ în cosmos, poate aduce evenimente bruște și neașteptate care zguduie și bulverseaza lumea noastră. Uranus este planeta surprizei, așa că orice se întâmplă este probabil ceva ce nu am anticipat să vină.

Uranus este, de asemenea, asociat cu libertatea și a face lucruri din cutie, dându-i o energie radicală și inovatoare. Poate fi greu de ghicit ce va face Uranus în continuare și, prin urmare, greu de prezis exact cum se va manifesta energia sa în viața noastră.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.