SPECIAL: Iubăreții zodiacului, Marte și Venus, sunt în conjuncție în focosul Leu până în 7 august 2023. Efecte pozitive și negative

Conjuncția Marte-Venus în Leu a început în iulie 2023. Tranzitul va fi de 32 de zile. Conjuncția se va încheia pe 7 august 2023.

10 iul. 2023, 13:23
SPECIAL: Iubăreții zodiacului, Marte și Venus, sunt în conjuncție în focosul Leu până în 7 august 2023. Efecte pozitive și negative

Când Marte și Venus sunt în conjuncție în Leu, se creează o combinație puternică. Poate aduce atât efecte pozitive, cât și negative. Leul este un semn de foc și pasional. Astfel, atunci când Marte (planeta acțiunii și agresiunii) și Venus (planeta iubirii și frumuseții) se unesc în aceasta zodie, poate crea o dorință puternică de dragoste, romantism și expresie creativă. Cu toate acestea, această conjuncție poate duce și la impulsivitate, argumente și instabilitate în relații.

Când sunt în conjuncție Marte și Venus în Leu 2023
Conjuncția Marte-Venus în Leu a început în iulie 2023. Tranzitul va fi de 32 de zile. Conjuncția se va încheia pe 7 august 2023.

Impactul pozitiv și negativ al conjuncției dintre Marte și Venus
Efecte pozitive:
Când Marte și Venus se unesc împreună, ele creează o energie puternică a pasiunii și a dorinței. Poate fi un moment grozav pentru dragoste și intimitate, deoarece oamenii pot simți o atracție mai puternică față de partenerii lor. De asemenea, pot avea o dorință sporită de a fi aproape de ei.
Venus reprezintă farmecul, abilitățile sociale și capacitatea de a se conecta cu ceilalți, în timp ce Marte reprezintă încrederea și asertivitatea. Când aceste planete sunt conjunctive, oamenii s-ar putea găsi mai carismatici și mai dornici de a iesi. Ei vor avea o capacitate mai mare de a se conecta cu ceilalți și de a face o impresie pozitivă.

Previziuni numerologice pentru luna iulie 2023 în funcție de cifra destinului tău. Cine are o lună de aur, cine are parte de infidelităţi şi pierderi

Marte și Venus sunt ambele asociate cu comunicarea, dar în moduri diferite. Când se reunesc, oamenii vor comunica mai eficient, își vor afirma nevoile în timp ce sunt diplomatici și vor negocia cu mai mult succes.
Venus este asociată cu creativitatea, arta și frumusețea, în timp ce Marte reprezintă energia și acțiunea. Când aceste planete sunt conjunctive, oamenii se pot simți mai inspirați și mai creativi. Nativii pot avea o capacitate mai mare de a-și canaliza energia în activități și proiecte artistice.
Marte reprezintă încrederea și asertivitatea, în timp ce Venus reprezintă stima de sine și valoarea de sine. Când se întâlnesc, oamenii se pot simți mai încrezători și mai calculati, cu un sentiment mai mare al valorii lor.
Marte reprezintă motivația și impulsul, în timp ce Venus reprezintă plăcerea. Când aceste planete sunt conjunctive, oamenii vor fi motivați și dornici să-și urmărească obiectivele.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 10-16 iulie 2023. O zodie este pusă pe scandal, iar alta are noroc în dragoste VIDEO

Venus este planeta iubirii și a relațiilor, în timp ce Marte reprezintă pasiunea și dorința. Când aceste planete sunt conjunctive, oamenii pot descoperi că relațiile lor devin mai pasionale, iubitoare și împlinitoare. Poate fi grozav ca relații noi să înceapă sau ca cele existente să se aprofundeze și să se consolideze.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.