Specialiștii au dezvăluit tainele BILETULUI ZILEI la pariuri sportive

Pentru a avea succes atunci când joci biletul zilei la pariuri sportive, trebuie să cunoști „tainele” acestei activități. Nu e suficient să te pricepi la sport ca să fii pe plus. Cunoștințele pe care le ai reprezintă doar o parte din puzzle.

30 ian. 2024, 11:25
Specialiștii au dezvăluit tainele BILETULUI ZILEI la pariuri sportive

Specialiștii au dezvăluit tainele BILETULUI ZILEI la pariuri sportive. Din fericire, specialiștii nu țin secret planul de joc care îi ajută să se bucure de bilete verzi mai des decât alții. Am stat de vorbă cu ei și am aflat ce trebuie să faci ca să intri și tu în rândul pariorilor pricepuți:

Pariază pe internet

A fi conectat în permanență la ofertele agențiilor, de oriunde te-ai afla, reprezintă un avantaj major. Poți beneficia de acest avantaj numai dacă pariezi online. Site-urile sunt disponibile non-stop, atât pe PC, cât și pe telefon sau pe tabletă. Astfel, poți plasa biletul la momentul oportun, fără să plătești taxe suplimentare în momentul înregistrării pariului. În plus, oferta sportivă este cât se poate de cuprinzătoare. Dacă vrei, poți miza și pe meciuri din liga de tineret din Vietnam

Rezumă-te la competițiile pe care le cunoști

Ofertele bogate ale caselor de pariuri de pe internet reprezintă un plus, dar și o capcană. Mulți jucători sunt tentați să pună pe bilet evenimente sportive din competiții pe care nu le urmăresc. Aceasta este o greșeală pe care ar fi bine să o eviți, pentru că fiecare competiție are particularitățile ei, iar în pariuri contează fiecare detaliu. Axează-te numai pe ligi pe care le cunoști foarte bine și despre care găsești informații la zi.

Analizează fiecare meci

În sezon, agențiile pot oferi chiar și sute de jocuri într-o singură zi. Evident, nu le poți studia pe toate. Fă o listă scurtă cu meciuri ale echipelor pe care le-ai mai văzut la treabă. Te poți inspira și din ponturi pariuri așa cum sunt cele de pe portalul Ponturi Azi, dar nu lua de-a gata predicțiile tipsterilor. Analizează personal fiecare pronostic pe care vrei să îl pui pe bilet, din toate unghiurile. Pornește de la statistică și continuă cu absenții, echipele probabile, motivația, forma, moralul formațiilor implicate etc.

Joacă unde sunt cele mai bune cote

Dacă ai în vedere competițiile pe care le cunoști și analizezi corect partidele, sunt șanse mari să identifici selecții câștigătoare. Munca mai grea a fost făcută, dar activitatea unui parior priceput nu se oprește aici. Urmează etapa în care cauți să obții cel mai mare avantaj de pe urma efortului depus. Altfel spus, trebuie să faci o comparație între ofertele operatorilor și să găsești acea agenție care acordă cotele cele mai bune pentru pronosticurile de pe biletul tău. Este recomandat să ai cont la toți bookmakerii de top.

Fii răbdător

Graba strică treaba și în pariurile sportive. Dacă vrei să îți triplezi bugetul într-un timp scurt, prin bilete cu cote finale foarte mari, mai bine te liniștești și folosești în alt mod banii pe care îi aloci pentru betting. Vei reuși doar printr-un foarte mare noroc. În schimb, nu depinzi numai de șansă dacă îți propui să înaintezi spre îndeplinirea obiectivului puțin câte puțin, prin cote mai mici, dar mult mai sigure. Răbdarea este una dintre calitățile de bază ale jucătorilor de succes.

Urmărește desfășurarea meciurilor

Pe cât posibil, este bine să urmărești desfășurarea partidelor pe care ai mizat. Astfel, ai posibilitatea să dai Cash Out dacă ți-au ieșit toate pronosticurile și mai este de jucat doar ultimul meci de pe bilet, ca să scapi de emoții. De asemenea, pot apărea oportunități pentru niște pariuri secundare, în timpul desfășurării evenimentelor. Să fii tot timpul pe fază este o altă „taină” care face diferența între specialiști și pariorii „de rând”.