Specialiştii sunt în DUBII: Creatură BIZARĂ descoperită într-o fotografie de pe MARTE FOTO

Un împătimit al OZN-urilor a descoperit într-o fotografia publicată de NASA o creatură ciudată, care pare să semene cu o şopârlă. Imaginile surprinse de roverul Curiosty par să ateste faptul că viaţa există pe Marte. 

29 mai 2013, 11:33

Creatura care seamănă cu o şopârlă a fost descoperită de un japonez pasionat de OZN-uri. Ea a fost postată ulterior pe un site care susţine că imaginea este reală, vietatea fiind surprinsă chiar în fotografiile publicate de NASA, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Roverul Curiosity a forat într-o nouă rocă, pe Marte. Ce caută robotul pe Planeta Roşie

Cu toate acestea, cei care au văzut imaginea, spun că în imaginile original animalul nu este atât de vizibil. Odată cu descoperirea detaliului, au au apărut numeroase zvonuri şi presupuse conspiraţii, în prezent crezându-se că NASA ar putea aduce animale pe Marte pentru diferite teste ştiinţifice.

Conform celor care au văzut imaginile, creatura pare să fie asemănătoare unui şobolan sau a unei şopârle. Pozele au fost surprinse de o cameră montată pe roverul Curiosity.

Citeşte şi Mai mulţi şoareci, şopârle şi melci s-au întors din spaţiul cosmic

Creatura ciudată a fost descoperită pe Marte de o persoană din Japonia în luna Martie. Deoarece apa exsită pe marte în cantităţi mici, este posibil să descoperim astfel de animale care să se plimbe prin deşert„, a declarat Scott C. Waring, persoana care conduce site-ul unde a fost publicată descoperirea.