Spectacol auto în weekend. Cei mai buni drifteri din România şi Bulgaria se întrec la Băneasa

Iubitorii automobilismului se pot delecta la sfârşitul săptămânii, pe 6 şi 7 aprilie, cu demostraţii de virtuozitate ale piloţilor, oferite de cei mai buni drifteri din România şi Bulgaria. Evenimentul se desfăşoară în intervalul orar 13.00 - 19.00, pe Băneasa Drift Arena, pista permanentă de drift, lângă Băneasa Shopping City.

03 apr. 2013, 06:15
Spectacol auto în weekend. Cei mai buni drifteri din România şi Bulgaria se întrec la Băneasa

Băneasa Drift Arena, primul complex motor-sport din ţara noastră, îşi deschide în acest weekend porţile pentru prima dată, urmând să fie testat de cei mai buni piloţi de drift din România şi Bulgaria.

Invitat special la evenimentul programat pe 6 şi 7 aprilie va fi campionul Bulgariei la drift şi numărul 4 european, Todor Dunev, alături de care vor veni cei mai buni piloţi bulgari.

Printre piloţii români care vor participa la cupa inaugurală a Băneasa Drift Arena se numără şi un tânăr care încă nu a împlinit 18 ani, nu are carnet de conducere, dar se lupta de la egal la egal cu cei mai buni drifteri din ţară.

La această competiţie se pot înscrie şi piloţii amatori, singura condiţie fiind ca maşina să fie echipată corespunzător din punct de vedere al securităţii. De asemenea, va fi organizată şi o competiţie de drift pentru şoferii amatori care nu au montate pe maşini dispozitive de securitate.

În tribune vor fi disponibile în total 10.000 de locuri, iar preţul biletelor variază între 10 şi 50 lei, în funcţie de zona aleasă. Evenimentul se desfăşoară în intervalul orar 13.00 – 19.00, pe Băneasa Drift Arena, pista permanentă de drift, lângă Băneasa Shopping City.