Spectacol caritabil de la balcon. Mai mulţi muzicieni strâng donaţii pentru persoanele afectate de uraganul Ida

Spectacol caritabil de la balcon. Evenimentul a fost încântător pentru vecinii muzicienilor şi a avut un scop altruist: strângerea de donaţii pentru persoanele afectate de uraganul Ida. 

17 sept. 2021, 15:43
Spectacol caritabil de la balcon. Mai mulţi muzicieni strâng donaţii pentru persoanele afectate de uraganul Ida
Spectacol caritabil de la balcon

Spectacol caritabil de la balcon. Filmarea a fost postată pe Instagram de către muzicianul Connel Thompson, care a anunţat şi strângerea de fonduri pentru supravieţuitorii inundaţiilor.

Citeşte şi: Stare de urgenţă la New York: cel puţin 9 morţi în urma ploilor record GALERIE FOTO

Spectacol caritabil de la balcon

Cel puţin 8 oameni au murit în urma inundaţiilor, printre care şi un copil în vârstă de doi ani, conform NYT.

În urma ploilor torențiale, o parte a autostrăzii a fost inundată și apoi o parte s-a prăbușit, formându-se o groapă de 15 lungime și 6 adâncime. Șapte mașini au căzut în aceasta, conform CNN.

Ploaia a fost provocată de uraganul Ida, conform autorităților locale. “Nu am văzut nimic de acest fel în 23 de ani de activitate”, a spus Cal Robertson, un ofițer din zonă. Autostrada 26 face legătura între Mississippi și Louisiana.

Uraganul Ida, care a atins zona de uscat în statul american Louisiana, a distrus în întregime clădirea istorică din oraşul New Orleans în care a locuit în tinereţe Louis Armstrong, informează EFE care citează media locale.

Într-un clip postat pe Twitter de Jack Royer, prezentator în cadrul WIAT-TV, un canal de ştiri al televiziunii din New Orleans, se poate vedea amploarea pagubelor provocate de uragan acestei clădirii în care muzicianul a locuit şi a făcut primii paşi în muzică.

Clădirea, din care a rămas un morman de moloz şi care a fost asociată istoriei muzicii jazz, a fost sediul croitoriei şi reşedinţei familiei Karnofsky, care a construit-o în 1913, potrivit surselor.

La începutul lunii, New York s-a confruntat  cu inundaţii record şi a declarat stare de urgenţă.


loading...