Spectacol cu DANSATORI GOI, pe scena TNB. Cornel Patrichi: „Un moment dizgraţios”

Mai mulţi dansatori profesionişti vor dansa pe scena Teatrului Naţional Bucureşti complet goi. Spectacolul aparţine coregrafei austriace Doris Uhlich. "Nu poate fi decât un moment dizgraţios", a catalogat coregraful român Cornel Patrichi show-ul de vineri seară, care este interzis minorilor.

11 dec. 2015, 07:40
Spectacol cu DANSATORI GOI, pe scena TNB. Cornel Patrichi: „Un moment dizgraţios”

Celebrul coregraf spune că o astfel de manifestare nu poate avea legătură cu dansul.

Dansul este o manifestare complexa, imensa ca dimensiune, insa goliciunea nu are ce cauta pe scena, intr-un astfel de spectacol. Este total inestetic sa incerci sa te manifesti prin dans, iar chestia aia din fata sa inceapa sa se balangane. Nu poate fi decat un moment dizgratios. Asta nu este dans, e orice altceva. Indiferent ce incerci sa exprimi este acoperit de socul pe care-l ai in momentul in care vezi goliciunea asta. Arta nu se poate exprima prin goliciune. Asa ceva nu exista„, a declarat Cornel Patrichi pentru WOWbiz.ro.

Spectacolul coregrafei austriace Doris Uhlich, cu o distribuţie internaţională, va avea loc vineri, 11 decembrie, cu începere de la ora 20:30 la Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti (TNB). Accesul în sală se face începând cu ora 19:00 pentru #PremiileCNDB2015 sau începând cu ora 20:00 doar pentru spectacol, iar biletele se pot achiziţiona online prin Bilet.ro, tnb.ro sau la casa de bilete a TNB.

„More than naked” conţine nuditate şi este interzis spectatorilor minori.