Spectacol în Parlamentul European: Dacian Cioloş şi Dragoş Pîslaru au cântat şi au dansat pe piesa „Dragostea din Tei” a trupei O-Zone

Liderul PLUS Dacian Cioloș și europarlamentarul Dragoș Pîslaru au fost surpirinși într-o filmare de la un eveiment organizat de Renew Europe, în costume populare dansând pe melodia trupei O-Zone "Dragostea din Tei". În filmare mai apar și alți europarlamentari ai Alianței USR-PLUS.

20 dec. 2019, 16:08
Spectacol în Parlamentul European: Dacian Cioloş şi Dragoş Pîslaru au cântat şi au dansat pe piesa „Dragostea din Tei” a trupei O-Zone

Dacian Cioloș și Dragoș Pîslaru au cântat și dansat în Parlamentul European pe piesa ”Dragostea din tei” a trupei O-Zone.  Liderul grupului Renew Europe Dacian Cioloș și europarlamentarul PLUS Dragoș Pîslaru au fost filmați în timp ce dansau în costume populare, pe melodia trupei O-Zone „Dragostea din Tei”, la o petrecere organizată de grupul parlamentar european Renew Europe, la Bruxelles.

În filmare se poate observa cum Dacian Cioloș, împreună cu alți europarlamentari ai Alianței USR-PLUS, prezintă ceea ce pare a fi un moment artistic cu specific românesc, pe o scenă în fața membrilor din Renew Europe. În filmulețul postat pe un site de socializare mai apar Clotilde Armand și Cristian Ghinea.

Unii dintre europarlamentarii Alianței, prezenți pe scenă, poartă ochelari de soare, iar scopul momentului artistic pare a fi promovarea culturii pop românești și a portului național.

Vezi aici videoclipul: