Spectacol INCENDIAR la Super Bowl

Zeci de mii de americani s-au înghesuit pe stadionul din Phoenix, Arizona, să vadă finala campionatului naţional de fotbal american, iar la pauză au avut parte de un spectacol cu totul special, al cărei vedetă a fost cântăreaţa Katy Perry.

02 feb. 2015, 08:09
Spectacol INCENDIAR la Super Bowl

Finală incendiară în Arizona, între echipele New England Patriots şi Seattle Seahawks. Lupta a fost extrem de strânsă, iar fanii au fost ţinuţi cu sufletul la gură până aproape de final. Fanii celor de la Seahawks au făcut o adevarată paradă de costume la acest Super Bowl.

În tribune s-au aflat şi vedete de primă mână precum Paul McCartney, Mark Wahlberg şi Britney Spears. La pauză, când scorul era egal, iar spiritele extrem de încinse, atmosfera a fost întreţinută de John Legend şi Katy Perry.

În timpul recitalului de aproape un sfert de oră, artista a schimbat mai multe costume şi, la un moment dat, a făcut show alături de controversatul Lenny Kravitz. Totul, spre delciiul publicului.

Deşi scorul s-a menţinut strâns până la final, New England Patriots a luat acasă trofeul Super Bowl. În cinstea lor, cea mai impunătoare clădire din Statele Unite, Empire State Building din New York, a fost luminată în culorile echipei.

Super Bowl a reprezentat şi o provocare pentru agenţii de securitate. Autorităţile din Arizona au cheltuit 3 milioane de dolari pentru asigurarea securităţii. Stadionul a fost survolat de avioane de luptă şi elicoptere, iar întreaga zonă a fost monitorizată cu 500 de camere de supraveghere.