Programul spectacolelor Circului Metropolitan în perioada următoare. Fii pregătit să intri într-o altă dimensiune!

Fii pregătit să intri într-o altă dimensiune, în care magia acrobației, luminile și proiecțiile tridimensionale acompaniate de muzica feerică te poartă într-o lume fermecată!

21 feb. 2023, 21:18
Programul spectacolelor Circului Metropolitan în perioada următoare. Fii pregătit să intri într-o altă dimensiune!

Iată programul spectacolelor Circului Metropolitan în perioada 25 februarie – 2 aprilie.

  • 25 FEBRUARIE 2023 ora 18.00 ACROGRAFICA
  • 26 FEBRUARIE 2023 ora 11.00 ABC-ul Circului
  • 11 MARTIE 2023 ORA 15.00 ALEGE CULOAREA
  • 11 MARTIE 2023 ORA 18.00 ACROGRAFICA
  • 12 MARTIE 2023 ORA 11.00 ABC-ul Circului
  • 18 MARTIE 2023 ORA 18.00 POVESTEA CALULUI
  • 19 MARTIE 2023 ORA 11.00 ALEGE CULOAREA
  • 25 MARTIE 2023 ORA 15.00 ABC-ul Circului
  • 25 MARTIE 2023 ORA 18.00 ACROGRAFICA
  • 26 MARTIE 2023 ORA 11.00 ALEGE CULOAREA
  • 1 APRILIE 2023 ORA 18.00 ALEGE CULOAREA
  • 2 APRILIE 2023 ORA 11.00 ABC-ul Circului

ACROGRAFICA

Circului Metropolitan este un spectacol al uimirii și căutării dezideratului perpetuu al omenirii: zborul! Cu numere alerte de acrobație și de dresaj, în care strălucesc profesioniști ai arenei, spectacolul reușește să te ancoreze din prima clipa cu explozia de culoare, ritmurile sincopate și prezențele electrizante ale splendidelor cabaline ce încheie show-ul. Este un melanj reușit de umor, numere spectaculoase si prezențe memorabile ale acestor artiști care ard pentru cele câteva minute din arenă – ca niște staruri adevărate.

Vizualurile de excepție, care transformă spațiul și induc povestea, te învăluie, în timp ce coloana sonoră te ține alert și te cucerește prin ritm, versatilitate și forță.

Deopotrivă pentru mari și mici, Acrografica este un show actual și tulburător care scrie, cu emoție și energie, magia sub cupola circului!

ACROGRAFICA este poarta de acces într-o altă dimensiune – o lume de vis guvernată de magia acrobației, lumini feerice, muzică și proiecții tridimensionale cum n-ai mai întâlnit.

Spectacol de Circ recomandat copiilor cu vârsta de peste 12 ani.

Durata spectacol 100 minute (inclusiv pauză)

ABC-ul Circului este strălucire și suspans, paiete și acrobație, râsete și ropote de aplauze… este un spectacol atrăgător cu o poveste narată, cu eleganță de clovnul alb, Monsieur Loyal și familia de spiriduși.

Deși distribuția acestui spectacol este formată din mai mulți artiști, nu există roluri principale sau secundare. Fiecare personaj are propriul moment de strălucire în arenă, în care își poate etala liber calitățile și este fascinant de urmărit pasiunea nestăvilită pentru arta circului pe care o emană acești acrobați și sentimentul că nimic nu poate sta în calea visurilor lor. Voința, talentul și entuziasmul lor reprezintă însăși esența circului în cea mai pură formă.

Acest spectacol este o bucurie imensă și ar trebui să fie văzut de cât mai mulți spectatori!

AUDIENȚĂ GENERALĂ

Durată spectacol 70 minute

ALEGE CULOAREA

”Alege culoarea” este un spectacol care conține acrobații, comedii precum și dresuri de cai. Este un show în care spectatorii să se poată regăsi, iar de cele mai multe ori, să poată şi trece ca prin oglindă, dincolo, într-o altă realitate.

”Alege culoarea” este spectacolul-eveniment în care sentimentele capătă nuanța sufletului și a gândului….

Baletul aerian, galopul calului, adierea senzațiilor, pe care emoția le creează spectatorului, alcătuiesc aura colorată a unei zile minunate, oferite de Circul Metropolitan.

Fiecare culoare, prin limbajul său, vă influențează trăirile, amintirile, viitorul, vă ajută să visați și să vă conturați idealurile spre sus, tot mai sus, cu entuzism, energie și inspirație…

Nu vă rămâne decât să ”alegeți culoarea” preferată sau asortată cu aspirațiile dumneavoastră, venind la spectacol și lasându-vă purtați pe ritmurile muzicii, de măiestria artiștilor Circului Metropolitan și de emoțiile puternice pe care aceștia vi le oferă.

Durata spectacol 100 minute (inclusiv pauză)

POVESTEA CALULUI – un regal de dresură și acrobație!

Timp de aproximativ 80 de minute veți fi martorii unei parade acrobatice fascinante, iar caii vor fi acele personaje care vă vor bucura simțurile cu frumusețea, eleganța și misterul lor. Vă invităm ca împreună cu toată familia să vedeți un amestec contemporan de acrobație, numere de echitație, înaltă școală și dresuri de cai.

Bucuria esențială de a fi în compania unui cal este aceea că ne aduce în contact cu elemente rare de grație, frumusețe, spirit și efervescență emoțională, pe care le întâlnim atât de rar în viață.

Un spectacol cu cai își poate arăta măreția cailor alergând și dansând liberi, fericirea lor de a fi prieteni cu omul, de a lucra și a se juca împreună, de a se distra și a se emoționa împreună. Inteligența, comunicativitatea și creativitatea acestui animal sunt cel mai bine evidențiate în numerele de dans ecvestru, care reprezintă o sărbătoare a libertății calului și o dovadă clară a dragostei și atașamentului lui față de om.

AUDIENȚĂ GENERALĂ

Durata Spectacol 80 minute