Spectacolele de teatru şi operă din Bucureşti, anulate din cauza epidemiei de coronavirus

Toate spectacolele de teatru şi operă din Bucureşti au fost anulate, din cauza epidemiei de coronavirus. Opt noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19 au fost confirmate, marţi, în Bucureşti.

10 mart. 2020, 16:40
Spectacolele de teatru şi operă din Bucureşti, anulate din cauza epidemiei de coronavirus

Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” anunţă că toate spectacolele şi manifestările publice din incinta instituţiei în perioada 10-22 martie sunt anulate, ca urmare a extinderii epidemiei virale cu Covid-19 şi a recomandărilor oficiale.

„În funcţie de evoluţia situaţiei există posibilitatea prelungirii acestei măsuri, care ne-a fost comunicată prin Hotarârea Ministerului Culturii nr. 1775 din 10 martie 2020, la ora ora 16.00. Vom face efortul de a reprograma majoritatea spectacolelor anulate, aducând la cunoştinţa publicului, în timp util, noile date”, se arată în comunicatul TNB transmis News.ro.

Contravaloarea biletelor poate fi restituită începând cu data de 11 martie la casa de bilete a TNB pentru biletele cumpărate la casă sau în contul din care s-a făcut plata prin MyStage, pentru cele achiziţionate online.

TNB precizează că MyStage va restitui inclusiv costul comisionului. Pentru a fi returnată contravaloarea biletului achiziţionat de la Casa de Bilete, spectatorii trebuie să deţină biletul în format fizic.

De asemenea, toate cele 14 teatre din subordinea Primăriei, precum și Opera Comică pentru Copii, ARCUB, Sala Dalles, Muzeul Literaturii, Palatele Brâncovenești și alte instituții culturale din București își suspendă activitatea până pe 31 martie. 

Citeşte şi Se închid creşele din Bucuresti! După şcoli urmează să stea acasă şi cei mici! Care este situaţia pe fiecare sector